Ryan*, Lewis*, Alfie, Angelo*, Diablo, Shimmer* & kosze
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- pour
- Miejscowość: Glasgow
- Kontakt:
Re: Ryan, Lewis, Alfie, Angelo & Shimmer (chomiczek)
Co tu taka cisza
naszykowalas chlopakom przystawki na imprezę jutro? 
-
ANYA
Happy New Year dla naszych fanow
Jestem na imprezie sylwestrowej I jak tylko dojde do siebie to wstawie noworoczne foty. Mam miesiac wolnego
Jestem na imprezie sylwestrowej I jak tylko dojde do siebie to wstawie noworoczne foty. Mam miesiac wolnego
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Chyba chciałabym być w Szkocji na Sylwestra...Anya pewnie jeszcze baluje, bo w ogóle się tutaj nie pojawia 
Fotki fotki! Angeloooo

Fotki fotki! Angeloooo
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
-
ANYA
Dziekuje bardzo za zyczenia swiateczne i noworoczne.
DZima bardzo fajna i oryginalna kartke wymyslilas. Mozesz wydrukowac i wysylac na swieta za rok.
Przed swietami bylam strasznie zabiegana i zapracowana na univerku wiec potrzebowalam troche lenistwa i wiecie co robilam? Ogladalam wszystkie czesci THe walking dead (ja- ta co nie lubi seriali
) Teraz wrocilam do swiata zywych i czas zeby wstawic jakies foty, ale najpierw trzeba je porobic...
Angelo bedzie potem kapany wiec tez porobie mu foty. Znowu ma problem z luszczaca sie skora na zadku.
DZima bardzo fajna i oryginalna kartke wymyslilas. Mozesz wydrukowac i wysylac na swieta za rok.
Dzima Sylwek byl super! Bylo jedzenie, drinki, tance itp Bylam w tym samym klubie co rok temu. Nie mialam nawet kaca.Dzima pisze:Chyba chciałabym być w Szkocji na Sylwestra...Anya pewnie jeszcze baluje, bo w ogóle się tutaj nie pojawia
Fotki fotki! Angeloooo![]()
Przed swietami bylam strasznie zabiegana i zapracowana na univerku wiec potrzebowalam troche lenistwa i wiecie co robilam? Ogladalam wszystkie czesci THe walking dead (ja- ta co nie lubi seriali
Angelo bedzie potem kapany wiec tez porobie mu foty. Znowu ma problem z luszczaca sie skora na zadku.
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
No widać, noworoczne porządki