Ryan*, Lewis*, Alfie, Angelo*, Diablo, Shimmer* & kosze

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
AniBanani

Re: Ryan, Alfie,Diablo, Angelo & Lewis

Post autor: AniBanani »

Ojej jaki słodki :love:
Ann

Post autor: Ann »

Jaki kochany, że tak na rękę wchodzi! Uczyłaś go jakoś czy jest taki mądry i sam się jakoś nauczył? ;)
ANYA

Post autor: ANYA »

Na poczatku sama bralam go na rece ale kwik byl niesamowity, wiec wymyslilam, ze bede podkladala mu rece zeby go nie chwytac. Nie wiedzial ze musi wejsc mi na rece wszystkimi stopkami, ale chyba po 2 dniach zakumal i teraz nie moge wlozyc rak do jego klatki bo mi wskakuje rece i sie wspina, podgryza zeby go wyjac. Kiedys go nagram jak probuje mi sam wejsc na rece nawet jak nie chce go wyjmowac. Lewis to kumata swinka i naprawde szybko sie nauczyl.
Awatar użytkownika
jasnoluska
Miejscowość: Radom
Kontakt:

Post autor: jasnoluska »

Pan Hrabia ze swoim podwładnym :lol:
"Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie,
że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji. "

http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=339
Ann

Post autor: Ann »

ANYA pisze:Na poczatku sama bralam go na rece ale kwik byl niesamowity, wiec wymyslilam, ze bede podkladala mu rece zeby go nie chwytac. Nie wiedzial ze musi wejsc mi na rece wszystkimi stopkami, ale chyba po 2 dniach zakumal i teraz nie moge wlozyc rak do jego klatki bo mi wskakuje rece i sie wspina, podgryza zeby go wyjac. Kiedys go nagram jak probuje mi sam wejsc na rece nawet jak nie chce go wyjmowac. Lewis to kumata swinka i naprawde szybko sie nauczyl.
Super, muszę spróbować z moimi dziewczynami :D I czekam na filmik w takim razie :102:
Awatar użytkownika
Beth
Miejscowość: Rybnik
Kontakt:

Post autor: Beth »

Wiedziałam :neener:
Lewis to istne cudo :love:
Zresztą jak cała reszta stadka :D a czytanie o wybrykach Ryana zawsze mi na buzi uśmiech wywołuje.
Aktualizacja WPA
Obrazek
ANYA

Ryan siedzi w pokoju i kwiczy, ze chce wrocic juz do siebie :D U mnie w pokoju okna juz sa wymienione i juz podloge umylam, wiec swinki niedlugo wracaja do siebie.
Filmik bedzie jak ogarne kurz z calego domu.
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Ogarniaj, ogarniaj Obrazek
:D
Rzeczywiście mają apartamentowiec full wypas :lol: No nie kolejna świnka, która wchodzi na zawołanie na rękę Obrazek
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
ANYA

Beth pisze: .... a czytanie o wybrykach Ryana zawsze mi na buzi uśmiech wywołuje.
Ryan mi wlazl do szafy i naznaczyl, ze tam tez jest jego :glowawmur:
Lewis- chcialam wczoraj wlozyc go do klatki, wiec wolam, zeby wszedl mi na reke a on wszedl, kopnal mnie, nasikal i wytarl 4 litery o moja reke a potem zwial. Swinia! Chyba jeszcze nie chcial wrocic do klatki i tak subtelnie mi to zakomunikowal. No swinia jedna.
AniBanani

Post autor: AniBanani »

Faktycznie świnia z niego :lol:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”