Szczęśliwy dom, gdzie świnki są:)
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Szczęśliwy dom, gdzie świnki są:)
Dużo zdrówka dla Twoich świneczek No i ja oczywiście też czekam na komiksy
Dużo zdrówka dla dziewczyn
Czekamy na fotki Twoich świnko-panieniek kakazumo Wygolone czy nie - dawaj je tutaj
Czekamy na fotki Twoich świnko-panieniek kakazumo Wygolone czy nie - dawaj je tutaj
ojej, to się porobiło.. mam nadzieje że wszystko już dobrze i się poukładało trzymam kciuki za całą czwórcę!
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Zdrówka dla gwiazd internetu
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Kakazumo, fotkę postrzępieńców wstaw - albo choć komiks rekonwalescencyjny wystrzyżonych dooopek
- kakazuma
- Miejscowość: Opole
- Kontakt:
Dziękujemy bardzo za życzenia i zdrowiejemy
A więc fotki, jeszcze ciepłe, po dzisiejszych sobotnich porządkach (co tłumaczy brak bobków hehehe)
Od razu widać, kto najbardziej ucierpiał na futrze!
Nosek...
I trochę starsze zdjęcia, jeszcze jak były tylko w trójkę. Wspólne norkowanie
Słodki rogalik
Isia norkuje nawet latem, patrzcie jak jej się fajnie światełko w oczku świeci!
Oraz Faith sposób na upały...w taki sposób korzystała ze słoika z lodem, dosłownie zwieszała się na nim całym ciałem, a jak była malutka to nawet wskoczyła 4 łapami i tak siedziała niczym kura na grzędzie hihihihi
I to na razie tyle...postaram się nadrobić zaległości, na szczęście wychodzimy na prostą
Możecie się śmiać, ale postanowiłam nigdy nie rysować komiksów o chorobach moich świnek, jakby z obawy, że nawet te w najłagodniejszej postaci mogą przerodzić się w coś gorszego, jeśli się będę z nich nabijać...Chociaż nie powiem, żebym nie miała pomysłów (np.kiedy Czaka miała pod nosem grzyba i wyglądała jak Hitler )
Ale pomysły na inne historyjki mam, gorzej z czasem, jak to zawsze u mnie
A więc fotki, jeszcze ciepłe, po dzisiejszych sobotnich porządkach (co tłumaczy brak bobków hehehe)
Od razu widać, kto najbardziej ucierpiał na futrze!
Nosek...
I trochę starsze zdjęcia, jeszcze jak były tylko w trójkę. Wspólne norkowanie
Słodki rogalik
Isia norkuje nawet latem, patrzcie jak jej się fajnie światełko w oczku świeci!
Oraz Faith sposób na upały...w taki sposób korzystała ze słoika z lodem, dosłownie zwieszała się na nim całym ciałem, a jak była malutka to nawet wskoczyła 4 łapami i tak siedziała niczym kura na grzędzie hihihihi
I to na razie tyle...postaram się nadrobić zaległości, na szczęście wychodzimy na prostą
Możecie się śmiać, ale postanowiłam nigdy nie rysować komiksów o chorobach moich świnek, jakby z obawy, że nawet te w najłagodniejszej postaci mogą przerodzić się w coś gorszego, jeśli się będę z nich nabijać...Chociaż nie powiem, żebym nie miała pomysłów (np.kiedy Czaka miała pod nosem grzyba i wyglądała jak Hitler )
Ale pomysły na inne historyjki mam, gorzej z czasem, jak to zawsze u mnie
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Słodkie babeczki
Czaka nadal dowodzi? Żyją one w zgodzie czy Czaka którąś specjalnie tłamsi? Bo ja już nie wiem jak odbierać zachowanie mojej Szkatuły a że one takie podobne to myślałam, że też z charakteru
Czaka nadal dowodzi? Żyją one w zgodzie czy Czaka którąś specjalnie tłamsi? Bo ja już nie wiem jak odbierać zachowanie mojej Szkatuły a że one takie podobne to myślałam, że też z charakteru
Pyrka
och, słodziaki, słodziaki!! jak dobrze je widzieć!!