Maciuś w stałym domku
Moderator: silje
Maciuś w stałym domku
Imię: Maciuś
Adopcyjne numerki świnek: 1736
Miejscowość, w której przebywa zwierzę,oraz u kogo: Bydgoszcz, DS
Historia zwierzęcia, przebyte choroby: Maciuś jest po bardzo ciężkiej operacji i obecnie dochodzi do siebie.
Informacje dot. diety: Versele-Laga Cavia Nature, siano, witamina C w kroplach, kolby owocowe, ulubione warzywo to ogórek, pozostałe to marchew, jabłko, czerwona papryka, arbuz oraz (wiosną) liście mlecza.
Stan adopcji: wolny
Wszelkie dodatkowe informacje dot. adopcji zwierzęcia: do z Pyszczkiem lub do koleżanki (po zabiegu)
Kontakt do osoby, u której przebywa zwierzę: PW
Informację o tym, kto wydał zgodę na założenie wątku: Odeta
W stosunku do ludzi: Maciuś jest bardzo spokojny, grzeczny i na razie uczy się zaufania. Daje się pogłaskać i chyba już nawet troszkę lubi głaskanie po łebku. Ma przemiłe w dotyku futerko - wydaje się jakby głaskało się ciepłą kuleczkę z satyny, czy innego jedwabiu
Inne świnki: lubi z musztardką na śniadanko. Do tej pory dogadał się tylko z Pyszczkiem, który dla odmiany lubi inne świnki ale tylko na obiad. Jakoś się te dwa zakapiory dogadały i jeśli po zabiegu nadal będą się dobrze do siebie odnosić, być może pójdą razem.
Maciuś z Pyszczkiem
Maciuś znalazł coś dobrego
Ostatnio zmieniony 12 cze 2015, 21:31 przez DankaPawlak, łącznie zmieniany 13 razy.
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: ★Czterokołowy(nożny)Matiz po zabiegu szuka dziewczyny[NG
A nie można przystojniaka odjajczyć porządnie?
pozostawiłam taką decyzję właścicielce; wtedy dużo łatwiej będzie mu znaleźć dom. w poniedziałek ma być decyzja
Ja chcę go <3 Błagam, zakochałam się w nim <3
Re: ★Czterokołowy(nożny)Matiz do adopcji - wstrzymana★
wstrzymuję oficjalnie adopcję.
z uwagi na to, że Matiz jest częściowo wykastrowany, musi ponownie przejść operację. przyjedzie do mnie prawdopodobnie w lutym, wtedy poddamy go zabiegowi i spróbujemy połączyć z koleżanką.
z uwagi na to, że Matiz jest częściowo wykastrowany, musi ponownie przejść operację. przyjedzie do mnie prawdopodobnie w lutym, wtedy poddamy go zabiegowi i spróbujemy połączyć z koleżanką.
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Co słychać u matiza?
jak tylko wrócę w lutym z urlopu planuję go ściągnąć, zoperować i połączyć z jakąś fajną laską
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Najlepiej białąodeta89 pisze:jak tylko wrócę w lutym z urlopu planuję go ściągnąć, zoperować i połączyć z jakąś fajną laską
Napisałam na maila w sprawie adopcji do uroczej koleżanki Krejzolki któramaściąjest identyczna a upodobania też trafiają w 10 Proszę o kontakt