3-pak axxk, Śnieżek 31.12.18(*)
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
balbinkowo
Re: siedmiopak axxk + 2 tymczaski
Śliczny psiak
Widać po jego oczach że wiele wycierpiał, ale teraz będzie miał jak w raju... koleżankę do zabaw i wspaniałą Dużą
axxk masz wielkie serce... gratuluję nowego wspaniałego domownika 
-
axxk
dziewczynki to nie ja mam wielkie serce to misio jest wyjątkowy i to my mamy szczęście, że go mamy 
Staramy się żeby wszystkie nasze zwierzaki były szczęśliwe. Psiaki dzisiaj są wyjątkowo szczęśliwe,w końcu przyszła zima i to na całego. Śniegu po kolana i ciągle sypie i psiaczki odbyły pierwszy wspólny spacerek do lasu. To, że moja Sońka uwielbia zimę to wszyscy wiedzą ale i Misio jest zachwycony. Na dowód kilka zdjęć

Staramy się żeby wszystkie nasze zwierzaki były szczęśliwe. Psiaki dzisiaj są wyjątkowo szczęśliwe,w końcu przyszła zima i to na całego. Śniegu po kolana i ciągle sypie i psiaczki odbyły pierwszy wspólny spacerek do lasu. To, że moja Sońka uwielbia zimę to wszyscy wiedzą ale i Misio jest zachwycony. Na dowód kilka zdjęć

-
axxk
Re: siedmiopak axxk
Dzisiaj stałam z kubkiem kawy w ręku i patrzyłam przez okno.... Wszędzie biało, śnieg nadal sypie... a na śniegu 2 czarne psiaki bawiące się w najlepsze, cieszące się zimą, śniegiem, sobą...
Patrząc na nich można pomyśleć, że to 2 mega wyrośnięte szczeniaki a nie dwa ośmiolatki z siwymi brodami, schorowane...
Wzięcie Misia to była najlepsza decyzja
Patrząc na nich można pomyśleć, że to 2 mega wyrośnięte szczeniaki a nie dwa ośmiolatki z siwymi brodami, schorowane...
Wzięcie Misia to była najlepsza decyzja
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Ale fajnie
fajnie, że chociaż u ciebie jest śnieg i super, że psy się dogadały i nawet się ze sobą bawią
A może na śniegu nie czują się takie schorowane?
A może na śniegu nie czują się takie schorowane?
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
-
katiusha
Witaj! Wielki szacunek za ogroooomne serducho dla zwierząt, szczególnie tych w potrzebie
Piękne stado 
-
ANYA
Axxk strasznie sie ciesze, ze wzielas tego schorowanego pieska
wiedzialam ze sonka go zaakceptuje.
Ten bialasek bedzie mi sie po nocach snil taki piekny
Zazdroszcze sniegu
Ten bialasek bedzie mi sie po nocach snil taki piekny