A za chorego maluszka trzymam

Moderatorzy: porcella, pucka69
Jak będziesz odbierać książeczki( już jest wpłata) to się upomnij o wizytówki.jolka pisze: A tak na marginesie, miałam jedną wizytówkę stowarzyszeniową, to jej dałam, przydałoby się więcej.
superpucka69 pisze:Jak będziesz odbierać książeczki( już jest wpłata) to się upomnij o wizytówki.jolka pisze: A tak na marginesie, miałam jedną wizytówkę stowarzyszeniową, to jej dałam, przydałoby się więcej.
tzn juz sa nr pobraneporcella pisze:Tylko ustalcie sobie z Gają, które numerki są Twoje, a które jej, żeby sie nie powieliły. W pierwszym poście są numerki.
jedna ma czarne uszka, ale dwie białe sa identyczne, musze je poznaczyć jutro, bo oszalejęporcella pisze:Tu były inne rachunki - do Was szykujemy samiczki - dwójkę/trójkę z Kajmana, które teraz leczą zapalenie GDO, a tych chłopaków, to ja mialam brać po wymianie na Nicka i Norka z nowym DT. O ile to wszystko wypali, oczywiście...
jolka, a nie widzisz znaczków, od których te nazwy? Starły się? To bez gencjany nie pojedziesz, widzę, tylko gencjana się trzyma na futrze i jest nieszkodliwa...