Filip♥Kofi♥Bianka♥Klementyśka♥Pepa♥Jagoda♥Gloria♥Snowy♥
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Natasza
- Miejscowość: Opolskie
- Kontakt:
Re: Skinny:Filipek♡Kofi♥Jagódka♡Klementynka♥Peppa♡Bianka+Glo
no nie jest lekko =]
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Dla całego twojego stadka, żeby zawsze było zdrowe i zgodne przez cały nowy rok i jeszcze dłużej

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
- Natasza
- Kontakt:
dziękujemy kochana
nieźle się uśmiałam 
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
-
Andzia
jak tylko jedna ma rujke,to na noc wkładam do osobnej klatki i mam spokój( zn wyspie sie
)i ona tez spokojna
ale jak wiecej ma jednoczesnie -to nocka z głowy
jak sa caly dzien ze soba to i tak po sobie skacza i pozniej sa podrapane doopki
Ocenisept mam zawsze pod reka
szczerze-pomaga
ale jak wiecej ma jednoczesnie -to nocka z głowy
jak sa caly dzien ze soba to i tak po sobie skacza i pozniej sa podrapane doopki
Ocenisept mam zawsze pod reka
szczerze-pomaga
- Natasza
- Kontakt:
warto go mieć w świńskiej apteczce 
czy tylko ja mam takiego pecha? ostatnio popsuł mi się zamek od bagażnika i wysiadałam z auta i chyba go nie zamknęłam i Rafał naprawiał zamek i też nie zamknął i teraz idę bo w aucie był stary telefon, fakt że zacinał ale ojcu się teraz zespół i chciał ten stary. Otwieram schowek, a tam tylko gąbka i piernik, zabrali żarówki itd . Na szczęście nic wartościowego ale sam fakt. Jak nie połamię nogi, to walnie mnie auto jak nie auto to ktoś włazi do mojego fiaciora i go czyści. Na szczęście lusterek nie pourywali bo by mnie szlag trafił
I w tym miesiącu czeka mnie łażenie do roboty z buta , kilka razy pojadę autem jak mam na rano bo coś jeszcze z benzyny w baku zostało a cała reszta z buta, nie wiem ile wydam jeszcze na oczy Glorki, jeszcze odrobaczenie a debet sam się nie spłaci a tak to 250\300 zł w kieszeni. Więc jutro na 11 spacer 7 km kierunek Centrum handlowe
Gloria zaczęła robic ładną kupkę i nawet ją wcina czyli wraca do siebie! najważniejsze że Glorka jest z nami i chyba jest szczęśliwa
Glorka na pięterku https://www.youtube.com/watch?v=5mtiUei ... e=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=c8E87B- ... e=youtu.be

czy tylko ja mam takiego pecha? ostatnio popsuł mi się zamek od bagażnika i wysiadałam z auta i chyba go nie zamknęłam i Rafał naprawiał zamek i też nie zamknął i teraz idę bo w aucie był stary telefon, fakt że zacinał ale ojcu się teraz zespół i chciał ten stary. Otwieram schowek, a tam tylko gąbka i piernik, zabrali żarówki itd . Na szczęście nic wartościowego ale sam fakt. Jak nie połamię nogi, to walnie mnie auto jak nie auto to ktoś włazi do mojego fiaciora i go czyści. Na szczęście lusterek nie pourywali bo by mnie szlag trafił
I w tym miesiącu czeka mnie łażenie do roboty z buta , kilka razy pojadę autem jak mam na rano bo coś jeszcze z benzyny w baku zostało a cała reszta z buta, nie wiem ile wydam jeszcze na oczy Glorki, jeszcze odrobaczenie a debet sam się nie spłaci a tak to 250\300 zł w kieszeni. Więc jutro na 11 spacer 7 km kierunek Centrum handlowe
Glorka na pięterku https://www.youtube.com/watch?v=5mtiUei ... e=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=c8E87B- ... e=youtu.be

-
Foggy
Glorcia, jaka wygłaskana i wypieszczona
Jetem pewna, że szczęśliwa
Ta to ma przygody
Nataszka, Ty się ubierz ciepło, bo 11 kilosów na tym mrozie (nie wiem jak w Twojej okolicy, ale u nas przymraża :/) to nie przelewki. A do dzieciaków musisz wrócić!
Ta to ma przygody
Nataszka, Ty się ubierz ciepło, bo 11 kilosów na tym mrozie (nie wiem jak w Twojej okolicy, ale u nas przymraża :/) to nie przelewki. A do dzieciaków musisz wrócić!
- Natasza
- Kontakt:
Kochana u nas nie jest źle. Ja przy minusowych mrozach śmigałam koniem po lesie mnie taka pogoda nie straszna
a ciepło się muszę ubrać bo już mnie coś łapie. Mama dała mi na bilet kochana, chociaż mówiłam że na bilety mam ale szkoda mi dac 5,20 żeby jechac we dwie strony bo piatak byłby na świniaki więc zarządzam spacering i zarobione mamy 3 zeta
życie w tym kraju jest żenujące 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
U nas znowu szykuje się wizyta u weta Gloria zrobiła sobie coś za uszami ,na karku, nie wiem czy to od tego że może po ściągnięciu tej za małej obroży ją skóra swędziała ? wcześniej jak ją brałam tego nie miała...

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
U nas znowu szykuje się wizyta u weta Gloria zrobiła sobie coś za uszami ,na karku, nie wiem czy to od tego że może po ściągnięciu tej za małej obroży ją skóra swędziała ? wcześniej jak ją brałam tego nie miała...

-
balbinkowo
Co tam z Glorią? Dzień bez Veta dniem straconym 
- Natasza
- Kontakt:
z Glorcią jadę jutro, bo jutro wolne a dziś w robocie ... ale przed pracą wszystkim posprzątałam, pokarmiłam
ale jak wróce to śladu pewnie nie będzie po porannych porządkach 
-
balbinkowo
Oczywiście że nie będzie, nie łudź się kochana...
Ale i tak kochamy te nasze rozrabiaki prawda?
Głaski i buziaki dla całej Twojej menażerii
Ale i tak kochamy te nasze rozrabiaki prawda?
Głaski i buziaki dla całej Twojej menażerii