Kulkowe wypinanie
Rozmowa z moim ojcem:
O: Bierze ktoś królika ?
Ja: No koleżanak dzisiaj wstawiła ją na forum stowarzyszenia i teraz trzeba poczekać
O:znając ciebie to ten królik ze starości tu zdechnie
Ja: Aha, czyli wiesz że go nie oddam , to Ty udawaj dalej że go nie chcesz a ja będę udawać że szukam mu domu
Przyszło dziś sianko od P. Roberta i gratisy -ziarna owsa i pszenicy , mogę je spokojnie dac golaskom i zajcowi ? - > daje bo z tego co wyczytałam to mogą
Dziś były ostatnie zastrzyki+witaminki w zastrzyku. Oczka mamy kropic dalej gentamycyną. Konsultacja z lekarzem od gryzoni i królików uspokoiła mnie. Gloria nie ma objawów, owszem choroba może byc bezobjawowa ale nie musi byc wcale. To że zrobię jej badanie z surowicy i tak niczego nie zmienia bo badanie to nie daje obrazu czy choroba jest czy nie po prostu jest nosicielem. A większość królików jest. Powiedziała że nie mam czym się martwic, jedynie zachować środki ostrożności, żeby świnki nie miały kontaktu fizycznego z odchodami królika i go odrobaczyć za dwa tygodnie.
Filipek 15 stycznia ma urodzinki, coś muszę mu kupic

nie wiem za co ale co jak co prezent musi dostać bo 15 stycznia minie nam nasz roczek.
I już ślemy dla Was kochane życzenie noworoczne bo jutro jedziemy z R
I jutro z rana jadę po buty bo te wyglądają tak jak u dziadówy... a są promocje w deichamnnie. Dwie pary przecenione a ta tańsza jest jeszcze -50%, albo dwie pary przecenione a 3 gratis

A teraz oporządzę świnie i zacznę obcinac pazury moich stworom łącznie mam ponad 100 paznokci do obcięcia