✰Wojownicy Lilith✰ czteroświń(pięcio?)+kociu dwupak+tymczasy

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Re: ✰Wojownicze prośki Geronimo i Tasman z Onyxem już połącz

Post autor: Lilith88 »

No właśnie, bo to świniak histeryk. Onyx dał sobie cały tyłek obwąchać a on i tak później panikę wszczął :laugh: Wariat mały ale i tak go kocham :love: No i z takim świnkowym dzieciaczkiem może będzie inaczej, bo przecież chyba takiej kruszynki to już się bać nie będzie.. Oby był dobrym wujkiem :fingerscrossed:
tuttifrutti

Post autor: tuttifrutti »

Hahahahha a może mu któryś świniak powinien łomot spuścic to histeria by minęła i by się ogarnął :szczerbaty:
Eeeee no... Jak dzieciucha dostanie to pewnie będzie ok. Ja za twoich chłopców to zawsze trzymam kciukasy :fingerscrossed:
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Gery proszę nie histeryzować :nono: Tylko zaprzyjaźnić się w końcu z jakąś świnką! Życie w pojedynkę jest nudne!

Ja też będę mocno trzymała kciuki :fingerscrossed:
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Ja też :fingerscrossed: :fingerscrossed:
Bo chcę w końcu zobaczyć prawdziwe męskie stada :szczerbaty:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Dziękuję dziewczyny :buzki:
Dzima mam nadzieje że zobaczysz :D
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Moje rozrabiaki :love:
Tasieniek z Onyxem jedzą wspólne jabłuszko :D
Obrazek

A tu wyłożony wydawałoby się słodziak, a tak naprawdę szatan w niego wstąpił :twisted: i Tasman, który niby rządzi nie mógł podjeść sobie sianka, bo Onyx pilnował koszyka i co Tasiek podchodził to dostawał ostrzegawczo zębiskami od Czarnuszka :lol:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Lilith88 pisze: A tu wyłożony wydawałoby się słodziak, a tak naprawdę szatan w niego wstąpił :twisted: i Tasman, który niby rządzi nie mógł podjeść sobie sianka, bo Onyx pilnował koszyka i co Tasiek podchodził to dostawał ostrzegawczo zębiskami od Czarnuszka
Obrazek
:love:
Bo Onyx uznał koszyk za legowisko, a nie za paśnik :lol: oj nie ładnie kolego, że nie dzielisz się z świń-bratem :nono:
Jak tak będzie dalej to duża będzie musiała pomyśleć nad inną wersją paśnika :idontknow:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Wiem, wiem, że uznał za legowisko :D może nigdy wcześniej nie miał okazji na wyleż na sianku :think: i jak się skubnął, że tu tak można to włazi do środka, bo cały też potrafi się wepchnąć do środka mimo, że on wielki świń (ponad 1,1kg) i ledwo się mieści :lol: najwyżej jak już wylądują w klatce to dołożę im też normalny paśnik na kratki żeby Taśkowi zęby nie przerosły z powodu zarekwirowania siana przez Onyxa :laugh:
Foggy

Post autor: Foggy »

Każda świnia wie, że na sianku leży się baaaardzo przyjemnie, a że pańcia robi z tego paśnik to cóż poradzić - trzeba się tam kłaść i z tego jeść naraz najlepiej :idontknow:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”