✰Wojownicy Lilith✰ czteroświń(pięcio?)+kociu dwupak+tymczasy

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
paprykarz

Re: ✰Wojownicze prośki Tasman, Geronimo i Onyx (zostaje!)✰

Post autor: paprykarz »

A zaraz wpadnie leśniczy i pogoni towarzystwo z lasu jak się kłótnie nie skończą :) Czuwam :) Co do reszty to się wstrzymam z gadką.
Nikodemcio

Post autor: Nikodemcio »

Szkoda, ze z moimi chłopakami tak latwo nie poszło. Gratuluje doświnienia :love:
paprykarz

Post autor: paprykarz »

Oby się chłopakom dobrze razem żyło :) :fingerscrossed:
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Dziękuję dziewczyny za dobre słowa i kciuki :buzki:
Foggy pisze:Już chodzi za Tobą? Wow, wyjątkowy jak nic! Też proszę o zdjęcia!
Foggy też jestem w szoku.. kochany jest :love:

a oto fotorelacja z dzisiejszego dnia

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

a to mój wczorajszy wyłożony, wtulony, stęskniony za panią Tasieniek :love:
Obrazek

wgrywam filmiki na yt ;) jak tylko będą wrzucę :D
ka-ha

Re: ✰Wojownicze prośki Tasman i Geronimo✰

Post autor: ka-ha »

Lilith88 pisze: Karmy nie widziałam nie wiem w jakich proporcjach była mieszana..

I uwierzcie mi nie jestem przewrażliwiona na punkcie zwierząt.. A tak pozatym ka-ha co uważasz za przewrażliwienie, bo nie rozumiem? Przecież weterynarz potwierdził zły stan zwierzaka..

Nie widziała? To po co komentarze, że musiałabyć straszna? (to uważam za przewrażliwienie) :think: Czym Węgielek był karmiony nie wiem bo moją (odrobinę karmy przekazałam w sierpniu a mamy GUDZIEŃ) więc 4,5 miesiąca na mojej karmie ?? ?zastanawiające??? ...odnośnie przytyku do KARMY :?: :think:
Elma "domem rodzinnym" byłam JA i z bólem serca przekazywałam go do adopcji. Moje świnki są karmione bardzo dobrze i mają doskonale zbilansowaną dietę( czasem wydaje mi się,że lepiej niż ja).Dostają witaminy i są zadbane. Sugeruję na przyszłość zanim się obsmaruje za uszami drugą osobę zastanowić się dwa razy bo myślenie nie boli a komuś można sprawić przykrość:levitation: . :buzki:
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Re: ✰Wojownicze prośki Tasman i Geronimo✰

Post autor: Lilith88 »

ka-ha pisze:
Lilith88 pisze: Karmy nie widziałam nie wiem w jakich proporcjach była mieszana..

I uwierzcie mi nie jestem przewrażliwiona na punkcie zwierząt.. A tak pozatym ka-ha co uważasz za przewrażliwienie, bo nie rozumiem? Przecież weterynarz potwierdził zły stan zwierzaka..

Nie widziała? To po co komentarze, że musiałabyć straszna? (to uważam za przewrażliwienie) :think: Czym Węgielek był karmiony nie wiem bo moją (odrobinę karmy przekazałam w sierpniu a mamy GUDZIEŃ) więc 4,5 miesiąca na mojej karmie ?? ?zastanawiające??? ...odnośnie przytyku do KARMY :?: :think:
Elma "domem rodzinnym" byłam JA i z bólem serca przekazywałam go do adopcji. Moje świnki są karmione bardzo dobrze i mają doskonale zbilansowaną dietę( czasem wydaje mi się,że lepiej niż ja).Dostają witaminy i są zadbane. Sugeruję na przyszłość zanim się obsmaruje za uszami drugą osobę zastanowić się dwa razy bo myślenie nie boli a komuś można sprawić przykrość:levitation: . :buzki:
wiesz co nie chce mi się już denerwować.. mało mnie obchodzi co to było, fakt jet taki, że świnka była w złym stanie i trzeba ją doprowadzić do porządku nie wiem co jest powodem i zawsze może się zdarzyć, że świniak się rozchoruje ale wtedy należy iść do specjalisty i tyle..
Dla mnie to koniec tematu, prosiak wyprany, ma leki i dochodzi do siebie, biega z Tasieńkiem po dry bedzie a nawet popcorninguje i to się liczy ;)
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Re: ✰Wojownicze prośki Geronimo i Tasman z Onyxem już połącz

Post autor: Dzima »

Cieszę się! :yahoo: :yahoo: Ale nie chcę zapeszać :nie_powiem: bo Geronimo przez kratki może ich skłócić
Super chłopcy oby tak dalej!
Lilith88 pisze:Obrazek
To dobrze wróży :like:
Jak wy teraz korzystacie z kuchni? :lol: Chodzicie pomiędzy świniami?
Geronimo nie nawołuje Taśka?
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
tuttifrutti

Post autor: tuttifrutti »

jak oni słodko się trzymają razem dupka w dupkę :yahoo: teraz to dopiero jestem zazdrosna! Ty lepiej bądź czujna w nocy... bo może się zdarzyć, że przyjdę po chłopców :neener:
Bardzo się cieszę, że póki co się dogadują i oby tak zostało :jupi:
Onyx jest czadowy! Przypomina mi trochę Freda :love:
Awatar użytkownika
joaś
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: joaś »

na szybko wbiegłam na forum, bo muszę to napisać: jeśli kiedyś, kiedykolwiek uda Ci się zrobić zdjęcia całej trójcy to ja Ci to zdjęcie ukradnę i powieszę sobie na ścianie. toż to jest stado idealnie pokolorowane! :love:

a może jeszcze białaska dorzucisz...?
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

tuttifrutti pisze:Ty lepiej bądź czujna w nocy... bo może się zdarzyć, że przyjdę po chłopców :neener:
Ona nie ma czasu ich pilnować, bo w nocy pilnuje Gero- po mojej wizycie :twisted: :laugh:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”