Biedny Węgielek. Ale ty się nim dobrze zaopiekujesz

Moderator: pastuszek
Dziękuję za miłe słowaRozetka pisze:Mam nadzieję że się dogadają![]()
Biedny Węgielek. Ale ty się nim dobrze zaopiekujesz
Ahh no ok wyszło jak wyszło szkoda że nikogo nie zapytała, karma z domu Elmo musiała być straszna, bo pani weterynarz stwierdziła, ze był źle żywiony ale to już nie wina Eweliny.paprykarz pisze:Rozmawiałam z Eweliną. Do pazurków się przyznaje, nie obcięła bo czarne i się bała. Co do tłustego kupra.... Przeczytała na forum, że czyści się to oliwka i po prostu go oliwka potraktowała. A karma zwana ziarnem to "karma, króra miał Elmo", czyli mieszanka CN i karmy, którą jadł w domu "rodzinnym".
Lilith88 pisze:Ahh no ok wyszło jak wyszło szkoda że nikogo nie zapytała, karma z domu Elmo musiała być straszna, bo pani weterynarz stwierdziła, ze był źle żywiony ale to już nie wina Eweliny.paprykarz pisze:Rozmawiałam z Eweliną. Do pazurków się przyznaje, nie obcięła bo czarne i się bała. Co do tłustego kupra.... Przeczytała na forum, że czyści się to oliwka i po prostu go oliwka potraktowała. A karma zwana ziarnem to "karma, króra miał Elmo", czyli mieszanka CN i karmy, którą jadł w domu "rodzinnym".
No tak jak pisałam. Wg mnie karma była spoko. I nie wiem co jeszcze mogłabym dawać śwince w zimie. Miał tez inne ziarenka.ka-ha pisze:Lilith88 pisze:Ahh no ok wyszło jak wyszło szkoda że nikogo nie zapytała, karma z domu Elmo musiała być straszna, bo pani weterynarz stwierdziła, ze był źle żywiony ale to już nie wina Eweliny.paprykarz pisze:Rozmawiałam z Eweliną. Do pazurków się przyznaje, nie obcięła bo czarne i się bała. Co do tłustego kupra.... Przeczytała na forum, że czyści się to oliwka i po prostu go oliwka potraktowała. A karma zwana ziarnem to "karma, króra miał Elmo", czyli mieszanka CN i karmy, którą jadł w domu "rodzinnym".
CO DO KARMY ELMA to muszę się wtrącić bo nazwanie je straszną aż zwaliło mnie ze stołka... Pomieszana Cavia: Complete+Classic+Nature z odrobiną zwykłej karmy z Vitapolu nie czyni ją chyba "STRASZNEJ" ...dodać należałoby,że Elmo nigdy nie miał jakichkolwiek problemów skórnych.
Niektórzy powinni się czasem dwa razy zastanowić zanim chlapną bezmyślnie coś