Hahaha... ja tam nikomu nie powiem
Ale jak te sówki wyszły z pralki takie sprane to trzeba nowe zakupy robić
Fifiemu znowu na amory się zebrało... oj ma chłopak libido, mimo braku wiadomo czego
no najpierw napisałam mu esa że Pastuszek ma legowiska w bałwanki... ale nie biore bo nie mam kasy... a zaraz zamówiłam u Pastuszka, bo jak Pastuszek uruchomi szycie w styczniu/lutym to kolejka będzie do wiosny
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14 Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Taaa, ja jak zobaczyłam że pastuszek wrzuciła swoje wyroby na sprzedaż, to już było po wszystkim
Ale zamówiłam moim obżartuchom smakowitości w sklepiku mojej koleżanki, który niedawno odkryłam: http://ekostraganik.pl/zwierzak/karma
Mam bez wysyłki bo to w moim rodzinnym mieście
Dziewuchy dostaną też kulę-smakulę, ciekawe czy im się spodoba
Balbi! ty mnie nie kuś na zakupy bo do końca miesiąca mam 50 zł . . . auta już nie zatankuje a siano kupię chyba na pożyczkę od mamy ... a ty mi tu o kulach
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14 Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
jaka ona cudna
o kasie nic nie napiszę, u mnie przyszło rozliczenie za wodę, do tego prąd, czynsz i ... zostało mi kasy tylko tyle co na papu dla świnek
upocona jak świnia
ja moją wkładam do czapki podczas głaskania , fakt jest cieplejsza ale nie upocona
Na razie na wybiegu cisza, Filip zbok zasnął w Pastuszkowym legowisku i cisza jak makiem zasiał , może się wyśpię na jutro bo jutro 12 godzin w robocie - handel, więc za........ <bierze sznur i się wiesza>
dajcie spokój, handel w okresie świątecznym to patologia, 13 godzi nna nogach, kręgosłup mnie tak napieprza że nóg nie czuję, żenada ******* żenada! idę ogarnąc prośki
Czekamy na bałwanki, dziś powinny być w zagrodzie panuje poruszenie i wielka radość -> no dobra świnie nie czują że ten dzień będzie wyjątkowy i dostaną już prezent pod choinkę ale pańcia się jara