Niestety paczka poszła dopiero dzisiaj, jeśli dotrze w ciągu 24h jaki się chwalą, to jeszcze, a jak nie, to warszawskie DT mają zapas żywności trwałej - im mniej wydacie na żarcie, tym więcej będzie na prosiaki
Pucko, trenowałaś jakieś praktyczne sporty, jak kulturystyka albo podnoszenie ciężarów?
Szlachetna Paczka 2014 - po raz szósty ! RODZINA WYBRANA!!!
Moderator: porcella
Regulamin forum
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
- pucka69
- Wiceprezes ds. finansowych
- Miejscowość: Warszawa - Ursynów
- Kontakt:
Re: Szlachetna Paczka 2014 - po raz szósty ! RODZINA WYBRANA
Tylko sztangi na fitnesie a i to nieregularnie
Zaopatrzyłam się w opokan, bo może być czad!
Zaopatrzyłam się w opokan, bo może być czad!
Zaopatrz się w faceta albo krzepką koleżankę - paczka waży ponad 20kg i jest nieporęczna. Dotargałam ją jakoś do paczkomatu i dostarczyłam sporej dawki rozrywki szczylom z liceum, którzy patrzyli jak próbuję ją włożyć do skrzynki na wysokości głowy, ale była to akcja typu "A po co mi wszystkie dyski"
- martu.ha
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
u pucki już się te kartony wylewają z mieszkania, w mieszkaniu są tylko takie wąskie ścieżki pomiędzy, wszystko piętrowo poustawiane. trzeba kierować ruchem, żeby móc się minąć w korytarzu wzięła na siebie dziewczyna robotę, nie ma co.
Niedługo będzie musiała przed blok wystawiać te dary, bo na klatce też już miejsca brakuje
Niedługo będzie musiała przed blok wystawiać te dary, bo na klatce też już miejsca brakuje
- pucka69
- Kontakt:
o matko, lubię, ściekłaś się? To poczekam aż facet wróci
martu.ha -
na klatce jest mnóstwo miejsca
kupiłam dziewczynom bajeranckie witaminy w żelkach. przy okazji kupowania opokanu
martu.ha -
na klatce jest mnóstwo miejsca
kupiłam dziewczynom bajeranckie witaminy w żelkach. przy okazji kupowania opokanu
Nie, kasze i przetwory wysłałam
A schody jakie są praktyczne do ustawiania pudeł I jeszcze można wszystko do poręczy przywiązać, żeby się mur nie zawalił
A schody jakie są praktyczne do ustawiania pudeł I jeszcze można wszystko do poręczy przywiązać, żeby się mur nie zawalił
- pucka69
- Kontakt:
A tu 1/2 plachimkow we własnej osobie
Spacyfikowany Ryszard ...
- Inez
- Miejscowość: Niedzica
- Kontakt:
Niespecyfikowany tylko czuwający nad przebiegiem akcji
- martu.ha
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
no dziewczyny, dobra robota
aż się buzia cieszy na myśl, jak będa to rozpakowywać i rozpakowywać i rozpakowywać
aż się buzia cieszy na myśl, jak będa to rozpakowywać i rozpakowywać i rozpakowywać
- pucka69
- Kontakt:
Jak tak patrzę, to jest w tym roku strasznie dużo rzeczy to mycia i czyszczenia Oczywiście do jedzenia też ale chemii jest ogrom. np. ze 4 proszki do prania plus płyn. Ze 3 domestosy, kilka cifów itd. zazwyczaj były po 2 szt. Ale to dobrze, bo to drogie wszystko jak diabli, to pani będzie miała na dłużej.
Zaraz idę z Helgą na kontrolę, potem WPA i myślę że ją tam zostawię na zapoznanie z rezydentkami chyba że coś tam się zdarzy nieprzewidzianego.
Potem wracam do pakowania, a potem wyprawa po brakujące rzeczy do paczki. Jutro umówiłam się z Kalcia na jechanie z paczką, bo my będziemy mieć 15 paczek a ona jeszcze ze 4 - to nie ma mowy, nie wejdzie to wszystko w jeden samochód, nawet jeśli jest to duże kombi
Zaraz idę z Helgą na kontrolę, potem WPA i myślę że ją tam zostawię na zapoznanie z rezydentkami chyba że coś tam się zdarzy nieprzewidzianego.
Potem wracam do pakowania, a potem wyprawa po brakujące rzeczy do paczki. Jutro umówiłam się z Kalcia na jechanie z paczką, bo my będziemy mieć 15 paczek a ona jeszcze ze 4 - to nie ma mowy, nie wejdzie to wszystko w jeden samochód, nawet jeśli jest to duże kombi