☣COOL SEXTET☣ czyli ☢G.K.N.A.B.P SQUAD☢

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Assia_B

Re: Nina i Pola - dziewczyny idealne:)

Post autor: Assia_B »

Ale super relacja :D U mnie Pieszczoch uwielbia oglądać M jak Miłość patrzy w telewizor i żywo komentuje :D
tuttifrutti

Post autor: tuttifrutti »

Słodziaki! Widziałam na zdjęciach u twoich wieprzaczków, że mają te marchewy z trawy czy tam pędów kukurydzy. Podgryzają to twoje świniaczki? Bo zawsze chcę moim kupić a się cykam, że ich to nie zainteresuje :102:
Foggy

Post autor: Foggy »

Śliczne dziewuszki, jak miło oglądać tak zadowolone i zrelaksowane panienki :love:
katiusha

Post autor: katiusha »

Witajcie!!!! :102:

Na wstępie powiem, że rozpiszę się co najmniej w trzech postach, bo chciałam w jednym długim i mnie wylogowało i caaaały post przepadł...
OK, to jadę od nowa...
Izuniu Dobrodziejko nasza, Dziewczyny poważone. Nie gigant dzieci, ale według tabelki - ideał :szczerbaty:
Ważenie pewnie w poście nr 3..
Anuleczko, nie ważne czym pachną - zawsze słodziachnie!
Kittekaat - Panienki dają się poczochrać w klatce, a jak są na wybiegu, pchają się na kolana, jak siądę przy nich i naleśnika miziane strzelają. Cudeńka moje!
Assia_B - One nawet TVN24 komentują :lol:
Tuttifrutti - marchwiami rzucają albo podgryzają "natkę" Generalnie substytut warzywa lata po całej klatce.
Foggy - widok bezcenny!

Relacja cz.1 - reorganizacja klatki.

Duża postanowiła przemeblować, bo trachałyśmy drewniany domek nocami, przyprawiając małego właściciela Stasia o bezsenność.. Teraz mamy gałązki i suchą karmę do strugania ząbków.

Przygotowania:

Obrazek

Efekt bobczenia po południu po porannym odbobczaniu:

Obrazek

A to cała misterna konstrukcja podłoża. Pod drybedem ściereczki, pod nimi silikatowy żwirek, bo przy bentonitowym tylko błoto się robiło... Silikat wciąga siuśki, jak jest pełen - brązowieje. Sikamy wszędzie po kątach, mimo zasłaniania. Kuweta poszła precz, bo służyła ewentualnie do spania i zajmowała miejsce... Żwirek ma już dwa tygodnie, trzeba go przemieszać przy ogarnianiu, bo w środku dziewiczy a w rogach brązowy.. Ale dalej pachnie ładnie. Ma wytrzymać ponoć miesiąc. Może?

Obrazek
Obrazek Obrazek

Wieczorem przyszła zamówiona pianka tapicerska 2cm grubości wieelka płachta na trzy wymiany za psie pieniążki, jest super w wyczyszczeniu, lepsza od ściereczek. Teraz tylko co 7 dni wymianka drybeda i ściąganie bobków codziennie machiną kupioną w demobilu za 10. Do żwirku dodatek - kilka granulek zapaszku i psiknięcie na piankę. Rewela.

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Ile można czekać na to przemeblowanie?

Obrazek Obrazek Obrazek

No w końcu - nowa póła i domki :mrgreen:

Obrazek

Za chwilę część druga - testowanie!
katiusha

Część druga - testowanie :mrgreen:

Obczajka:

Obrazek Obrazek Obrazek

Ej! posuń się! Teraz ja!.... Poszła już?

Obrazek Obrazek

JUPPIIIII !!!

Obrazek

W tył na lewo!! Tu nie ma żarcia nas godnego!

Obrazek

No właśnie... Przemeblowanie spoko, ale gdzie micha??? SZYNKARZU A ZWAWO!!! Śrutki nas nie urządzają!!!

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

No dobra, są ogóry, ale i pietrucha w trzymaczku!!!! Pietrucha pierwsza!!! MNIAMNIAMNIAMNIAM

Obrazek Obrazek Obrazek

Czas na leżing. Zacna komnata! Ale, ale ... - NINA!!!! Gdzie się włóczysz!!!!
- Jak to, gdzie - solar lampkowy uprawiam!
- WHAT???

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Za chwilę cz.3 - Pomiary:)
katiusha

Ważono nas w dziwnej kuwetce :shock:
Ale jesteśmy zadowolone, bo według tabelki z neta - JESTEŚMY IDEALNE!!!! :yahoo:
Zawsze żarełko pod ręką jest, żeby nie było :szczerbaty:

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek

Koniec relacji :102:
Buzioły i do potem :buzki:
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Ale dziewczyny mają wypas :shock: Lepiej nie będę pokazywać chłopakom, bo wyślą mnie do sklepu na zakupy :D
Awatar użytkownika
Iza
Miejscowość: Bydgoszcz
Kontakt:

Post autor: Iza »

To ich brat bliźniak ma spokojnie 6 miesięcy :szczerbaty:

Dziewczyny mają u Was jak w raju, jestem ogromnie szczęśliwa, że tak trafiły :yahoo:
śliwka

Post autor: śliwka »

A nie ma podziału że jest tabelka dla różnych płci? Bo u mnie starsza ma ok 6 miesięcy i waży może 620 :?
Jedzonka raczej nie brakuje bo i tak część z misek wyrzucam a siano mają cały czas
A te domki zielone to wypas piękne :love:
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Piękne królestwo :love: Moje chłopaki maja takie same poidła i super się sprawują a Geronimo ma taki sam dry bed :D
A pozatym rewelacyjne domki ;) no i najważniejsze przepiękne pannice :love: Takie królewny w końcu musza mieć królestwo :lol:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”