Grupa AA czyli Agatka i Antosia... Dwie świnki skinny :P

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
Natasza
Miejscowość: Opolskie
Kontakt:

Re: Grupa AAA, czyli Agatka, Aishka i Antosia.

Post autor: Natasza »

Film :ok: extra!
Bardzo ładny dry bedzik ! :buzki:
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Awatar użytkownika
jolka
Wiceprezes ds. adopcyjnych
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: jolka »

dry bedzik sliczny, mam podobny :D
mnie dzis korciło nowy zamówić, ale ograniczyłam się do żarełka tylko. I tak zamówienie na ponad 120 zł. Te proski z torbami mnie puszczą :lol:
Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
balbinkowo

Post autor: balbinkowo »

ANYA pisze:
balbinkowo pisze:Jak na A to Anabella... takie delikatne, dla księżniczki ;)
Ogladnij sobie film Annabelle :) naprawde. Ania a jak Ty chcesz nazwac tak pieska to tez musisz ten film obejrzec ;) Bylam na nim w kinie. Jest z tego roku.
Aj tam, aj tam, a może nam o inną Anabellę chodziło ;) :102:
P.S. Filmu jeszcze nie oglądałam.
Foggy

Post autor: Foggy »

W cóż to za wąchanie dupek? :lol:
Obrazek
Dry bed śliczny!! Dwusetny w kolekcji :102: Jolko, faktycznie widziałam u Ciebie bardzo podobny :)
anuleczka

Post autor: anuleczka »

Dziękujemy, dziękujemy :D za tyle miłych komentarzy :buzki:
Wczoraj późnym popołudniem zamówiłam siano od Pana Roberta :D a dzisiaj weszłam na wiadomość pw i niespodzianka 8-)
Pan Robert napisał, że siano już w drodze i dzisiaj będzie. Nawet jeszcze nie zdążyłam polecieć z przelewem na poczte. Normalnie człowiek ANIOŁ :love:
Awatar użytkownika
jolka
Wiceprezes ds. adopcyjnych
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: jolka »

a ja tego siana jeszcze nie zamawiałam, ktos mi mówił, ze twarde jest... U mnie schodzi węgrowskie najlepiej.. Ale może kiedyś zamówię i się przekonam sama :D
Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
Awatar użytkownika
Natasza
Miejscowość: Opolskie
Kontakt:

Post autor: Natasza »

czy takie twarde nie wiem moje mają obsesje na jego punkcie raz chciałam je oszukac i dac zwykłe ze sklepu nawet nie ruszyły, Aniu ja ostatnio też jeszcze przelewu nie puściłam a siano w drodze, pisałam z nim i ma gospodarkę i trochę zwierzyny , więc człowiek z pasją ;) my tez będziemy zamwiac jak to będzie na końcówce bo nie mam tyle miejsca w pokoju :shock:
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
oliwka
Miejscowość: Górny Śląsk
Kontakt:

Post autor: oliwka »

jolka pisze:a ja tego siana jeszcze nie zamawiałam, ktos mi mówił, ze twarde jest... U mnie schodzi węgrowskie najlepiej.. Ale może kiedyś zamówię i się przekonam sama :D
Jolu, warto spróbuj ;) Ja zamawiam u P.Roberta od paru lat (najpierw króle, teraz świnie). Innego nawet nie biorę pod uwagę. Pięknie pachnie, dużo ziół. Schodzi u mnie bardzo szybko.
Buziaki :)
anuleczka

oliwka pisze:
jolka pisze:a ja tego siana jeszcze nie zamawiałam, ktos mi mówił, ze twarde jest... U mnie schodzi węgrowskie najlepiej.. Ale może kiedyś zamówię i się przekonam sama
Jolu, warto spróbuj ;) Ja zamawiam u P.Roberta od paru lat (najpierw króle, teraz świnie). Innego nawet nie biorę pod uwagę. Pięknie pachnie, dużo ziół. Schodzi u mnie bardzo szybko.
Buziaki :)
joluś :D Pan Robert zawsze pyta czy sianko dla świnki czy dla królika ;) Jeśli dla świnki to wysyła miękkie. Moje za nim przepadają. Sklepowego wcale nie ruszały i miałam problem... Byłam na poczcie i już wpłaciłam pieniądze . Teraz czekam na kuriera.
Nataszko ja też nie wyobrażam sobie życia bez zapachu świeżego siana od Pana Roberta

oliwka następnym razem wspólne zamówienie zrobimy :buzki:
anuleczka

oliwko :D dobry uczynek znowu zrobiłyście z kleymore ratując tą starą suczke :buzki: Właściciel się odezwał do mnie , ale czy musiała trafić aż do schroniska?
kopytka wyciągnięte muszą być :love:
Obrazek

Obrazek
siano Pana Roberta najlepiej smakuje Aishce na leżąco hehehehe
Obrazek
Obrazek
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”