ja tak jak mowilam moge 1-2 wziać do połaczenia z białaskami
tylko ja moge zabrac 15 albo 16 września tylko koniecznie chce sama wybrac:) a jak bedzie agutek to na milion procent chce.
wiecie chce taka parke zrobić, ze w razie czego zostanie u mnie...
Piątka z 13 września - w DT i niebawem w DS :-)
Moderatorzy: porcella, pucka69
Re: Piętnastka z września - szukamy DT!!!
Podtrzymujęodeta89 pisze:Uśpić? Never! Skoro 6.09 będą labki, a Dawenna będzie miała teraz przerwę w transporcie dwa tyg, więc transport pewnie do mnie będzie 23.09 więc niech chłopaki przyjadą - 2.porcella pisze:No klęska jest. Ma ktoś pomysł??? One już są chowane "do ludzi", nie można ich teraz dać uśpić!
Tylko teraz DTD da radę 2 tyg?
Ostatnio zmieniony 31 sie 2013, 12:27 przez odeta89, łącznie zmieniany 1 raz.
- dr_granda
- Miejscowość: Toruń
- Kontakt:
Ja powiem tak: moje tymczasy pojechały na kastrację do Ice i jeśli znajdą u Niej DT lub gdzieś po drodze DS/DT, to ja będę miała 2 miejsca wolne i wtedy biorę 2 labki, najlepiej z Bydgoszczy. Zakładam, że do tego czasu mój wóz będzie sprawniejszy niż jest, a przynajmniej, że się nie rozkraczy całkiem, więc wziąłbym wtedy od razu 2 labki dla silje z dostawą i ew. jeszcze dla innego DT jeśli by się pojawił 

- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Chyba Cię ozłocimydr_granda pisze:Ja powiem tak: moje tymczasy pojechały na kastrację do Ice i jeśli znajdą u Niej DT lub gdzieś po drodze DS/DT, to ja będę miała 2 miejsca wolne i wtedy biorę 2 labki, najlepiej z Bydgoszczy. Zakładam, że do tego czasu mój wóz będzie sprawniejszy niż jest, a przynajmniej, że się nie rozkraczy całkiem, więc wziąłbym wtedy od razu 2 labki dla silje z dostawą i ew. jeszcze dla innego DT jeśli by się pojawił

-
- Miejscowość: Pomorze
- Kontakt:
Napisałam do kasi 72w z SPK,kiedyś była chętna na DT dla świnek(Gdańsk),zobaczymy co odpowie 

Zorro,Garcia,Piotr za TM+ wieczny tymczas Toskania 

Ja bym mogła wziąć 2-3 labków samców, ale nie mam klatki. Mam kilka wolnych kratek, ale za mało by coś złożyć, na krótki okres czasu moglabym moim ująć.
Z pożyczoną klatką nie byłoby problemu.
Ja pod Łodzią jestem (zaraz przy Rzgowie), mało mobilna ale coś by się wymyśliło.
Siana mam pod dostatkiem, suszki ziół, maty, karma-wszysko jest.
Z pożyczoną klatką nie byłoby problemu.
Ja pod Łodzią jestem (zaraz przy Rzgowie), mało mobilna ale coś by się wymyśliło.
Siana mam pod dostatkiem, suszki ziół, maty, karma-wszysko jest.
- pucka69
- Wiceprezes ds. finansowych
- Miejscowość: Warszawa - Ursynów
- Kontakt:
Rozumiem że obie miałyście wizyty pozwalające zostać domem tymczasowym?
No ja miałam. Adopotowałam Elvisa i Freddyego od NAdii (nadia79) i jestem w bazie domów tymczasowych i moim opiekunem jest właśnie Nadia.pucka69 pisze:Rozumiem że obie miałyście wizyty pozwalające zostać domem tymczasowym?
Ja nie miałam.
Ale może ktoś do mnie przyjść
Ale może ktoś do mnie przyjść