Grupa AA czyli Agatka i Antosia... Dwie świnki skinny :P

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Foggy

Re: Grupa AAA, czyli Agatka, Aishka i Antosia.

Post autor: Foggy »

Tylko podziwiać jak o nie dbasz, Kobieto, przecież mucha nie siada!

Agatka po prostu męczy się odpoczywając i po tym też musi się zregenerować :lol:
anuleczka

Post autor: anuleczka »

nana, zamówiłam tym razem w nowym sklepie i się okazało, że spoko facet . Ceny ma niskie, bo od razu od producenta kupuje. Karma z gwarancją, świeżuteńka 8-) pierwszy raz zdarzyło się, że nad ranem michy łysych były puste :lol:
... a jeśli chodzi o porządek to ponoć jak se wychowasz dziecko, takie będziesz miał hehe
Foggy pisze:Tylko podziwiać jak o nie dbasz, Kobieto, przecież mucha nie siada!

Agatka po prostu męczy się odpoczywając i po tym też musi się zregenerować :lol:
oooo ostatnio jakaś mucha się obudziła z ciepła chyba i zaczęła ospale latać koło klatki. Dziewczyny się tak przestraszyły, że cała rodzina zrobiła polowanie na intruza :mrgreen: Na szczęście zagrożenie zostało zneutralizowane a dziewczyny szczęśliwe :lol:
Awatar użytkownika
pauli
Miejscowość: Łódź
Kontakt:

Post autor: pauli »

hihi, do łapania much ja mogę kubka wypożyczać :D jak słyszy muchę, albo mu wystarczy powiedzieć "mucha! gdzie jest mucha!" to od razu się bajgiel włącza i nawet po ścianach za muchami chodzi :szczerbaty:
Obrazek
kleymore
Miejscowość: Zabrze
Kontakt:

Post autor: kleymore »

Aishka jak widzi muchę latem to kwiczy i się boi :laugh:

Nasz pies też goni muchy, kiedyś się pomylił i złapał pszczołę :nie_powiem:
Marcelina

Post autor: Marcelina »

Nasz Nikon łapie tylko komary i trzmiele. Za to wyżlica upoluje i zabije wszystko (dlatego absolutnie nie ma dostępu do świnek).

A same świnie much się nie boją. Czkawka zawsze na nie fuka, a Kapeć ignoruje :)
nana81

Post autor: nana81 »

Jutro odwiedzi nas Myszadora i Paola więc rano sprzątanie a później chyba jakoś unieruchomię dziewczyny bo przy takim chlewie Myszadora gotowa stwierdzić, że się znęcam nad nimi i w ramach interwencji je zabierze ;)
Czystość i porządek u Was napawa mnie kompleksami.
anuleczka

Post autor: anuleczka »

hahaha nana niewiem od czego to zależy, że one takie czyściochy :D Agatka im pokazała a one z premedytacją lecą do kuwety. Jestem przekonana, że one to robią z premedytacją. Wczoraj przypatrzyłam się Antośce to ona wręcz czeka, aż się kuweta wolna zrobi i leci się nawet wysikać. Norkę od kilku dni ma suchą. Nagram filmik jak się cisną. Czekają w kolejce :laugh:
Foggy

Post autor: Foggy »

Ależ one są mądre, tylko podziwiać! :love: I nikt mi nie powie, że świnka nie jest inteligentna!!
nana81

Post autor: nana81 »

No to w nowej klatce jak będzie więcej miejsca to zacznę edukację z zakresu korzystania z kuwety no i jeszcze nożem i widelcem nauczę jeść co by większy ład był wkoło misek :laugh:
Awatar użytkownika
Natasza
Miejscowość: Opolskie
Kontakt:

Post autor: Natasza »

:laugh:
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”