Grupa AA czyli Agatka i Antosia... Dwie świnki skinny :P
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Natasza
- Miejscowość: Opolskie
- Kontakt:
Re: Grupa AAA, czyli Agatka, Aishka i Antosia.
Antosia marzycielka 

Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
hahahah... dziewczyny jesteście niesamowite w tych swoich komentarzach
... a rozmiażdżenie mnie rozmiażdżyło
U dziewuszek wszystko dobrze. Antosia przybiera na wadze a brykająca Aishka chudnie. Biegają z Antośką jak zdrowe świnie
Agatka jak na dobrą mamę przystało raz liźnie jęzorem raz pogoni, tak dobrotliwie hihihihi...

Jutro nowa dostawa CN aż 10 kilo puszczą mnie te świniaki z torbami normalnie .

... a rozmiażdżenie mnie rozmiażdżyło

U dziewuszek wszystko dobrze. Antosia przybiera na wadze a brykająca Aishka chudnie. Biegają z Antośką jak zdrowe świnie

Jutro nowa dostawa CN aż 10 kilo puszczą mnie te świniaki z torbami normalnie .
Widocznie Aishka potrzebowała swojego kompana do aktywnego i zdrowego życia
Agatka najwyraźniej pozytywnie ją nakręca i motywuje do działania 

Anuleczka masz PW
Piękne są te Twoje dziewczyny
A ja jeszcze nadziwić się nie mogę, że u nich tak czysto w klatce. Te moje brudasy wszystko rozrzucają 
Piękne są te Twoje dziewczyny

- Natasza
- Miejscowość: Opolskie
- Kontakt:
też mamy takie dwa wory
nawet to u nas rodzinne
Smacznego dziewczyny

Smacznego dziewczyny

Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Też bym musiała taką zamówić. Tylko gdzie ja ją postawię? W piwnicy jeszcze Maniek wyje co lepsze kąski 

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

Moje najbardziej lubią karmę z Maxi Zoo (w takich nabieranych ręcznie pojemnikach), więc na duży wór nie ma szans
A najlepiej żeby były wymieszane... Tak w każdym razie zarządziły, bo Cziżi i i Milo byli na degustacji
Mnie ta czystość u Ani też przyprawia o kompleksy

Mnie ta czystość u Ani też przyprawia o kompleksy

Foggy nie wiem o sooo chodzi
Dzima, ja ostatnio nawet pellet w domu trzymam, bo ostatnio w piwnicy zaczęła mi od spodu zielenieć
Nataszka, co w rodzinie to nie zginie
co by nie było, że dziewczyny leżą tylko i pachną, Agatka się wyłamała i tylko pachnie
http://youtu.be/kji_Q0APCRI

Dzima, ja ostatnio nawet pellet w domu trzymam, bo ostatnio w piwnicy zaczęła mi od spodu zielenieć

Nataszka, co w rodzinie to nie zginie

co by nie było, że dziewczyny leżą tylko i pachną, Agatka się wyłamała i tylko pachnie

http://youtu.be/kji_Q0APCRI
Anuleczka wiem, że mówiłaś ale ja nadal nadziwić się nie mogę. Niestety żebym z siebie wyszła i obok stanęła to u mnie tak nie będzie. Dziewczyny po wszystkim latają i wszystko tratują. Tylko sucha karma tyle o ile są w misce reszta jest rozwleczona po całej klatce
Liczę na to, że jak będą w nowej klatce to zmienię organizację na tyle, że trochę lepiej to będzie wyglądać.
Gdzie kupujesz karmę? Masz jakiś sprawdzony sklep? Ja kupiłam na allegro i chwała Bogu, że tylko 2,5 kg bo jak przyszło to okazało się, że opakowanie nie jest oryginalne tylko jakieś zastępcze i ważone w woreczkach

Liczę na to, że jak będą w nowej klatce to zmienię organizację na tyle, że trochę lepiej to będzie wyglądać.
Gdzie kupujesz karmę? Masz jakiś sprawdzony sklep? Ja kupiłam na allegro i chwała Bogu, że tylko 2,5 kg bo jak przyszło to okazało się, że opakowanie nie jest oryginalne tylko jakieś zastępcze i ważone w woreczkach