Grupa AA czyli Agatka i Antosia... Dwie świnki skinny :P

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
Natasza
Miejscowość: Opolskie
Kontakt:

Re: Grupa AAA, czyli Agatka, Aishka i Antosia.

Post autor: Natasza »

Antosia marzycielka :love:
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
anuleczka

Post autor: anuleczka »

hahahah... dziewczyny jesteście niesamowite w tych swoich komentarzach :lol: :love:
... a rozmiażdżenie mnie rozmiażdżyło :laugh:
U dziewuszek wszystko dobrze. Antosia przybiera na wadze a brykająca Aishka chudnie. Biegają z Antośką jak zdrowe świnie :love: Agatka jak na dobrą mamę przystało raz liźnie jęzorem raz pogoni, tak dobrotliwie hihihihi...
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Obrazek
Jutro nowa dostawa CN aż 10 kilo puszczą mnie te świniaki z torbami normalnie .
Zaffiro

Post autor: Zaffiro »

Widocznie Aishka potrzebowała swojego kompana do aktywnego i zdrowego życia :D Agatka najwyraźniej pozytywnie ją nakręca i motywuje do działania :laugh:
nana81

Post autor: nana81 »

Anuleczka masz PW

Piękne są te Twoje dziewczyny :love: A ja jeszcze nadziwić się nie mogę, że u nich tak czysto w klatce. Te moje brudasy wszystko rozrzucają :glowawmur:
anuleczka

nana już Ci odpowiedziałam :)
Maju , trzeba im było takiego zastrzyku Antosiowego :D :love:
Karma już w domu hurrrrra :jupi:
Obrazek
Awatar użytkownika
Natasza
Miejscowość: Opolskie
Kontakt:

Post autor: Natasza »

też mamy takie dwa wory :yahoo: nawet to u nas rodzinne :102:
Smacznego dziewczyny :buzki:
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Też bym musiała taką zamówić. Tylko gdzie ja ją postawię? W piwnicy jeszcze Maniek wyje co lepsze kąski :lol:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Foggy

Post autor: Foggy »

Moje najbardziej lubią karmę z Maxi Zoo (w takich nabieranych ręcznie pojemnikach), więc na duży wór nie ma szans :roll: A najlepiej żeby były wymieszane... Tak w każdym razie zarządziły, bo Cziżi i i Milo byli na degustacji 8-) :lol:

Mnie ta czystość u Ani też przyprawia o kompleksy :)
anuleczka

Foggy nie wiem o sooo chodzi :laugh:
Dzima, ja ostatnio nawet pellet w domu trzymam, bo ostatnio w piwnicy zaczęła mi od spodu zielenieć :szczerbaty:
Nataszka, co w rodzinie to nie zginie :twisted:

co by nie było, że dziewczyny leżą tylko i pachną, Agatka się wyłamała i tylko pachnie :laugh:
http://youtu.be/kji_Q0APCRI
nana81

Post autor: nana81 »

Anuleczka wiem, że mówiłaś ale ja nadal nadziwić się nie mogę. Niestety żebym z siebie wyszła i obok stanęła to u mnie tak nie będzie. Dziewczyny po wszystkim latają i wszystko tratują. Tylko sucha karma tyle o ile są w misce reszta jest rozwleczona po całej klatce :glowawmur:
Liczę na to, że jak będą w nowej klatce to zmienię organizację na tyle, że trochę lepiej to będzie wyglądać.

Gdzie kupujesz karmę? Masz jakiś sprawdzony sklep? Ja kupiłam na allegro i chwała Bogu, że tylko 2,5 kg bo jak przyszło to okazało się, że opakowanie nie jest oryginalne tylko jakieś zastępcze i ważone w woreczkach :evil:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”