PROTEST dośw.na zwierzęt. Sejm 26 XI '14
Moderator: porcella
Regulamin forum
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
- Inez
- Miejscowość: Niedzica
- Kontakt:
Re: PROTEST dośw.na zwierzęt. Sejm 26 XI '14
Wysłałam prawie do połowy. Jak ktoś potrzebuje to niech mi przyśle maila na pw, mam te adresy zebrane w dokumencie w formie dobrej do wklejania do poczty (moja przyjmuje kilkadziesiąt na raz).
-
- Miejscowość: Kraków
- Kontakt:
Piszcie te listy do posłów, bo inni będący za dowolnością działań w doświadczeniach, też piszą od siebie, i stosują nacisk instytucjonalny, jak placówki naukowe, czy firmy farmaceutyczne.
Piszcie, aby szybko, bo czekają.
Piszcie, aby szybko, bo czekają.
-
- Kontakt:
Podnoszę temat.
A po drugie- jak już było w pierwszym poście- organizuję darmowy przejazd do Warszawy na manifestację pod Sejm i osoby chętne z Krakowa proszę o kontakt.
Czekam do niedzieli do godz. 22.00
A po drugie- jak już było w pierwszym poście- organizuję darmowy przejazd do Warszawy na manifestację pod Sejm i osoby chętne z Krakowa proszę o kontakt.
Czekam do niedzieli do godz. 22.00
Już dawno podpisałam i udostępniłam znajomym Ważne jest tylko to, aby podać prawidłowy e-mail i go potwierdzić.
Niestety mnie nie będzie, bo mam zajęcia na uczelni
Ale będę z Wami duchem!
Ale będę z Wami duchem!
-
- Kontakt:
Zaczęłam ten wątek i pora go zakończyć, choć sprawa vivisekcji się szybko nie skończy.
Dla zobrazowania problemu powiem, że tylko w samym UK i tylko w zeszłym roku 2013 użyto oficjalnie około 27.000 tysięcy świnek morskich do vivisekcji. A jest to mała liczba w stosunku do myszy, szczurów, królików, kotów, psów, świń i małp.
Wygląda na to, że byłam tu na forum SPŚM jedyną osobą naprawdę zaangażowaną. Nie powiem, żeby było to miłe, ani proste do zrozumienia.
Mój transparent z przodu i z tyłu:
http://i.iplsc.com/-/0003OJAH4MS5EJHU-C209.jpg
http://i.iplsc.com/-/0003OJALII0JR5GW-C209.jpg
Na zakończenie dodam, że ani obecność sercem ani duchem z manifestującymi pod Sejmem RP nie załatwia żadnej sprawy.
Taka jest prawda, niestety.
Dla zobrazowania problemu powiem, że tylko w samym UK i tylko w zeszłym roku 2013 użyto oficjalnie około 27.000 tysięcy świnek morskich do vivisekcji. A jest to mała liczba w stosunku do myszy, szczurów, królików, kotów, psów, świń i małp.
Wygląda na to, że byłam tu na forum SPŚM jedyną osobą naprawdę zaangażowaną. Nie powiem, żeby było to miłe, ani proste do zrozumienia.
Mój transparent z przodu i z tyłu:
http://i.iplsc.com/-/0003OJAH4MS5EJHU-C209.jpg
http://i.iplsc.com/-/0003OJALII0JR5GW-C209.jpg
Na zakończenie dodam, że ani obecność sercem ani duchem z manifestującymi pod Sejmem RP nie załatwia żadnej sprawy.
Taka jest prawda, niestety.
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Niektórzy byli, nasz błąd, że nie pod naszym znakiem.
- Jack Daniel's
- Miejscowość: Częstochowa/Warszawa
- Kontakt:
Tak, jedyną, aha.
Byłem, wraz z OTOZ Animals, bo też jestem i w ich szeregach. Jakbym dostał jakiś baner od SPŚM, to był go potrzymał.
Byłem, wraz z OTOZ Animals, bo też jestem i w ich szeregach. Jakbym dostał jakiś baner od SPŚM, to był go potrzymał.
Podpis usunięty przez administratora.
- Panna Fiu Fiu
- Administrator
- Miejscowość: Chorzów
- Kontakt:
Baner wystarczyło zrobić, Borysie. Jesteś w naszych szeregach tak samo jak wszyscy.
Pelciu, chciałam Ci podziękować za zaangażowanie. Baner zrobiłaś naprawdę widoczny i wydaje mi się, że widziałam go gdzieś w internecie.
Pelciu, chciałam Ci podziękować za zaangażowanie. Baner zrobiłaś naprawdę widoczny i wydaje mi się, że widziałam go gdzieś w internecie.
- Jack Daniel's
- Miejscowość: Częstochowa/Warszawa
- Kontakt:
Trzeba mieć materiały na to. I czas przede wszystkim.Panna Fiu Fiu pisze:Baner wystarczyło zrobić, Borysie. Jesteś w naszych szeregach tak samo jak wszyscy.
Podpis usunięty przez administratora.