Nocki, jamki...Szycie zawieszone do odwołania.
Moderatorzy: pastuszek, Panna Fiu Fiu
-
Zaffiro
Re: Norki, kapciochy, jamki, domki...ZAMKNIĘTE do 5 stycznia
ooo fajne
a na jakiej zasadzie działa? coś jak dry bed? coś się daje pod ten materacyk? 
-
boe22
No nie jak dry bed, bo nie przepuszcza pod spód, raczej zatrzymuje w środku
Ja kiedyś seni podkładałam, teraz wkładam do klatek same materace i co 2 dni piorę.
Ja kiedyś seni podkładałam, teraz wkładam do klatek same materace i co 2 dni piorę.
-
Zaffiro
Aaaa to teraz już wszystko wiem
dziękuję za wyjaśnienie 
- llenka
- Miejscowość: ŁÓdź
- Kontakt:
a jak wygląda pielęgnacja takiego materacyka z sierści, sianka i tym podobnych ustrojstw?boe22 pisze:No nie jak dry bed, bo nie przepuszcza pod spód, raczej zatrzymuje w środku![]()
moje futrzasta Cysia zaprasza na jej kątek internetów
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=3544
-
boe22
No i właśnie dlatego nie lubię dry bedów....materac bierzesz, wytrzepujesz, wrzucasz do pralki na 40 i koniec...a z dry bedem trzeba walczyć. Poza tym Utut ma(raczej miał) problemy ze stopami, jeżeli urzęduje na materacach to po problemiellenka pisze:a jak wygląda pielęgnacja takiego materacyka z sierści, sianka i tym podobnych ustrojstw?boe22 pisze:No nie jak dry bed, bo nie przepuszcza pod spód, raczej zatrzymuje w środku![]()
- llenka
- Miejscowość: ŁÓdź
- Kontakt:
Re: Norki, kapciochy, jamki, domki..ZAMKNIĘTE do stycznia/lu
a w czym przeszkadzał mu dru bed z tymi stópkami?
i jak wygląda walka z dry bedem. Ja od dawna chciałam dry bed, ale jakoś się nie składa abym na niego miała kaskę (bo a to jakiś vet wyniknie, albo ja chora, albo inne losowe sprawy...) albo się nie składa - sama wiesz
i jak wygląda walka z dry bedem. Ja od dawna chciałam dry bed, ale jakoś się nie składa abym na niego miała kaskę (bo a to jakiś vet wyniknie, albo ja chora, albo inne losowe sprawy...) albo się nie składa - sama wiesz
moje futrzasta Cysia zaprasza na jej kątek internetów
-
boe22
Wszystko kwestia gustu, ja wolę materace.llenka pisze:a w czym przeszkadzał mu dru bed z tymi stópkami?
Trzeba samemu spróbować wszystkiego, żeby się przekonać. Jak dla mnie odkłaczanie i wyciąganie cząstek pokarmu z dry bed`u to istny horror! A i tak nawet po praniu zawsze coś tam zostanie!
Odkąd są materace sprzątanie klatek idzie szybciej, a Utut ma ładne stopy(bez odcisków, suchości, zgrubień itp.- zawsze miał problemy, co oznaczało codzienne smarowanie maścią).
- Natasza
- Miejscowość: Opolskie
- Kontakt:
boe22 ja właśnie też czyham na materace i zamówię u Pastuszka 70/175 bo będą wygodniejsze niż kocyki i mięciutkie. Ja legowiska od Pastuszka piorę w pralce na zwykłym praniu z wirowaniem i nic się z nimi nie dzieje więc kocyk na pewno będzie też okej.
Ale to już będę meczyc Pastuszka jak będzie zbierała zamówienia
Ale to już będę meczyc Pastuszka jak będzie zbierała zamówienia
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.