Czasem wrzucam podgląd czegoś czego jeszcze w wątku nie było, żeby sobie można było lepiej wyobrazić jak wygląda dany kolor itd.
Nocki, jamki...Szycie zawieszone do odwołania.
Moderatorzy: pastuszek, Panna Fiu Fiu
- pastuszek
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Re: Norki, kapciochy, jamki, domki...ZAMKNIĘTE do 5 stycznia
Tak, dla kogoś, jak coś jest na sprzedaż to zawsze jest takowa informacja
Czasem wrzucam podgląd czegoś czego jeszcze w wątku nie było, żeby sobie można było lepiej wyobrazić jak wygląda dany kolor itd.
-
sempreverde
O jejku, jejku, doszło!
Rzeczy są OBŁĘDNE! IDEALNE! Przepięknie wykonane i tak mięciutkie, że kiedyś sobie zamówię jamkę XXXL dla siebie
Rzeczy są OBŁĘDNE! IDEALNE! Przepięknie wykonane i tak mięciutkie, że kiedyś sobie zamówię jamkę XXXL dla siebie
-
boe22
Pastuszku jak z materiałami(pisałam Ci wcześniej o jakie chodzi- do kompletu)?
W sumie zamiast 1 chciałabym 2 takie materace- znając życie na 2 na pewno nie wystarczy

W sumie zamiast 1 chciałabym 2 takie materace- znając życie na 2 na pewno nie wystarczy
- pastuszek
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Boe odpowiem Ci w poniedziałek, ok? Mam jeszcze parę zamówień, gdzie póki co kolor to jedynie numer z listy, więc póki nie ogarnę to nie umiem odpowiedzieć 
- Natasza
- Miejscowość: Opolskie
- Kontakt:
tak tak Boe bo Pastuszek ma jeszcze kilka zamówień

Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
-
boe22
Jeszcze 2 materace i koniec!
Zawsze sobie mówię że koniec, a i tak zamawiam, a jak dotrze zamówienie, to chcę więcej.....
Ok, czekam do poniedziałku
Zawsze sobie mówię że koniec, a i tak zamawiam, a jak dotrze zamówienie, to chcę więcej.....
Ok, czekam do poniedziałku
-
Zaffiro
Jeśli mogę spytać
o jakich materacach jest mowa? 
- Natasza
- Miejscowość: Opolskie
- Kontakt:
Maju już Cię korci
ja też chciałam ale Pastuszek i tak będzie szyła po nowym roku więc jeszcze do tej pory coś mi w oko wpadnie
a tymczasem czekamy na sowy
ok ja czekam nie świnie 
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
-
Zaffiro
Na razie świński budżet wyczerpany więc bardziej pytam z ciekawości tylko 
-
boe22
Materace do klatek- patrz strona 160!Maja1983 pisze:Jeśli mogę spytaćo jakich materacach jest mowa?