Filip♥Kofi♥Bianka♥Klementyśka♥Pepa♥Jagoda♥Gloria♥Snowy♥

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Natasza
Miejscowość: Opolskie
Kontakt:

Re: Skinny:Filipek♡Kofi♥Jagódka♡Klementynka♥Peppa♡Bianka

Post autor: Natasza »

:laugh: :lol:
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Aż tak z nami źle że nawet ścian nie możemy mieć :laugh: Myślałam ze jak klamki zabiorą to wystarczy :rotfl:
A później będzie dopiero panie doktorze zabieraj co chcesz tylko nasze świnko -dzieci nam zostaw :pray:
Awatar użytkownika
Natasza
Kontakt:

Li to było dobre :laugh:
Mam ochotę na świńskie zakupy !!! świąteczne koce np we wzorki norweskie KOCHAM ! :love: w JYSK są za 30 zł .
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Nikodemcio

Post autor: Nikodemcio »

Ty nawet nie mów, bo świąteczny bazarek ma do opłacenia, a na koncie jak zwykle pusto. Jeszcze sie rozchorowałam i 100zł na leki poszło, a jutro opłacenie skrócenia zębów Kisy.
Zaczne chyba jeść trawę jak chłopaki, bo na ludzkie jedzenie niekoniecznie mnie stać :laugh:
Foggy

Post autor: Foggy »

Jeeeej, nareszcie wszyscy razem! :jupi: :jupi:

Ja wzory norweskie też uwielbiam!! W sumie na wszystkim - szaliki, kocyki, legginsy, rękawiczki... :roll:
A w niedzielę odkryłam Centrum Targowe na Marywilskiej - nie dość, że są tanie rzeczy typu kocyki i podusie, to jeszcze sklep zoologiczny z animi akcesoriami i karmami! :mrgreen:
Awatar użytkownika
Natasza
Kontakt:

Foggy nie draznij smoka :lol: kocham kupowac świnkodzieciom kocyki :love:
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Ja właśnie podliczyłam ile pójdzie na klatki wybieg i dry bedy i wyszło mi 630zl.. Do tego jak doliczę karmy.. Masakra.. Napisałam do sklepu z którego zawsze zamawiam że liczę na zniżkę jako stały klient w dodatku robiący właśnie mega zamówienie zobaczymy co odpiszą ;) a juz w tym miesiącu zamówilam polarki świństwom..
Nikodemcio pisze:Zaczne chyba jeść trawę jak chłopaki, bo na ludzkie jedzenie niekoniecznie mnie stać :laugh:
W sumie może też się przerzucę na trawę :think: :laugh:
Awatar użytkownika
Natasza
Kontakt:

:glowawmur: cała noc w. . . . od 2 się zaczęło , KWIK KWIK KWIK, PI ,PI ,,,, Filip zbok i biedne dziewczyny, już chciałam go oddzielic i dac do 2 klatki , mam nadzieję że z czasem się przyzwyczai że są rujki i wcale nie trzeba ich molestowac non stop :help:
anuleczka

Post autor: anuleczka »

u mnie też w nocy Aishka szalała. Mam nadzieję, że już będzie spokój bo osiwieje. Rujki są beeeee....
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”