Za 2 tygodnie przyjedzie do mnie nowa świneczka i chciałabym powiększyć klatkę na stałe czyli połączyć ją z mini wybiegiem .
Moje pytanie jak to zrobić? Czy zrobić dziurę w kuwecie klatki czy raczej wyciąć pręty (nie wiem czym) i zrobić mostek ?
Dołączam zdjęcie ( niestety robione laptopem bo aktualnie nie mam nic innego z aparatem więc jakość nieciekawa)

aaa no i jak zabudować dziurę pod kaloryferem żeby świnki nie przechodziły?
Dodam , że ustawiłam tylko te pręciki żeby pokazać w którym miejscu chciałabym wybieg zrobić- będą oczywiście kocyki norki itp
 Na zdjęciu wybieg wydaje się mały a w rzeczywistości to jakieś 70cm może troszkę przesunę klatkę i będzie jeszcze większy.
 Na zdjęciu wybieg wydaje się mały a w rzeczywistości to jakieś 70cm może troszkę przesunę klatkę i będzie jeszcze większy.

Ale na wszystkie, co mi się przez dom przetoczyły tylko jedna to potrafi, więc raczej mała szansa
 Ale na wszystkie, co mi się przez dom przetoczyły tylko jedna to potrafi, więc raczej mała szansa  Możesz też wziąć jakiś panel (jak Ci zostały po remoncie) i przymocować go na długości kratki, żeby nie latał. Albo jakąś deskę czy cokolwiek, co jest sztywne i długie, zmieści się pod kaloryferem i da przymocować do kratki (np. na niezawodne tyrytytki).
 Możesz też wziąć jakiś panel (jak Ci zostały po remoncie) i przymocować go na długości kratki, żeby nie latał. Albo jakąś deskę czy cokolwiek, co jest sztywne i długie, zmieści się pod kaloryferem i da przymocować do kratki (np. na niezawodne tyrytytki).