Moderatorzy: porcella, pucka69
Rewelacja... Każde Dt na wagę złota...Marta_K pisze:Hehe no ja właśnie też PW z Librą wymieniałam na temat WPA i bycia DT...
To ja się już nie mieszam. Jakby co to tak jak pisałam w razie czego mogę posłużyć jako transport i TDT pomiędzy przewozami.
Jakoś sarkastycznie to zabrzmiało...Cynthia pisze:Rewelacja... Każde Dt na wagę złota...Marta_K pisze:Hehe no ja właśnie też PW z Librą wymieniałam na temat WPA i bycia DT...
To ja się już nie mieszam. Jakby co to tak jak pisałam w razie czego mogę posłużyć jako transport i TDT pomiędzy przewozami.
Obypucka69 pisze:Masz zły dzień. Ale jest już nowy dzień, ten będzie lepszy.
To nie było sarkastycznie, to było stwierdzenie faktu i cień nadziei. Przykro mi, że tak to odebrałaś, nie było to moim celem. Może zabrakło emoikonkiMarta_K pisze:Jakoś sarkastycznie to zabrzmiało...Cynthia pisze:Rewelacja... Każde Dt na wagę złota...Marta_K pisze:Hehe no ja właśnie też PW z Librą wymieniałam na temat WPA i bycia DT...
Ale mam dziś zły dzień, więc może źle oceniam.