Zuzia z Katowic zamieszkala na Ursynowie
Moderator: silje
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Re: Zuzia[Katowice] wstępna rezerwacja
Zuza już u mnie
- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Zuźka to najdziwniejsza świnka jaką w życiu widziałam!! Kładzie się na boku, podnosi tylne łapiszony i nimi macha i się kręci.... Wariat po prostu I jeszcze zeżarła kawałek podkładu....
Strasznie z niej rozgadana baba i bardzo odważna
Strasznie z niej rozgadana baba i bardzo odważna
A ja nakupiłam świnkowych przysmaków, a widzę, że muszę zamiast tego dokupić podkładów dla głodomora.
Mam nadzieję, że z nami tez będzie chciała pogadać. Nawet już dziś! Czekamy!
Mam nadzieję, że z nami tez będzie chciała pogadać. Nawet już dziś! Czekamy!
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Bo ze świniami nigdy nie wie, oj nie wie się...
Oj Zuźka Zuźka ty łobuzie kochany Przecież wszystkiego trzeba spróbować, tak jak menu w barze chciała zjeść Wszystkiego najlepszego potworku Choć łzy mam w oczach, to wiem, że dobrze zrobiłam. Tęsknie bardzo i czekam na wieści
Zuzia szczęśliwie dotarła. Bardzo dziękujemy szczególnie, że decyzja o przeprowadzce Zuzi nie była łatwa
Właśnie mija tydzień odkąd Zuzia jest u nas. Po początkowej chwili nieufności- tyle dwunogów dużych i małych, które chcą głaskać i karmić, nie dają gryźć dry bed'a, a do tego, o obrazo majestatu- umyli kuperek!, Zuzia odkryła, że kolankowanie u dużych i tych mniejszych jest całkiem fajne. Można schować się pod bluzę, wyłożyć w formie naleśnika i dać się łaskawie głaskać (jakby można, to godzinami) i czasem dodatkowo załapać się na coś zielonego i ewentualnie dać się nakarmić czymś niezielonym, np. jabłuszkiem. Bo Zuzia od zielonego jest uzależniona-szkoda, że nie ma zielonej odmiany marchewki Warzywa i owoce w innym kolorze zjada w nocy, jak już jej cała zielenina wyjdzie.
Kochany z niej prosiaczek
Jeszcze raz dziękujemy wszystkim, dzięki którym Zuzia u nas zamieszkała.
Kochany z niej prosiaczek
Jeszcze raz dziękujemy wszystkim, dzięki którym Zuzia u nas zamieszkała.
- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Dobrze że się aklimatyzuje, prosimy czasem wrzucić na forum jakieś zdjęcie
Ze zdjęciami będę próbować.
Od wczoraj Zuzia jest szczęśliwą posiadaczką przepięknych norek od Pucki. Okazuje się, że można się nimi zająć na wiele sposobów- wejść do środka, żeby posiedzieć, ewentualnie wciągnąć tam sałatę i w spokoju schrupać, potem spróbować przekopać tunel na drugą stronę, a na końcu wyłożyć się na norce. Generanie dużo radości!
Od wczoraj Zuzia jest szczęśliwą posiadaczką przepięknych norek od Pucki. Okazuje się, że można się nimi zająć na wiele sposobów- wejść do środka, żeby posiedzieć, ewentualnie wciągnąć tam sałatę i w spokoju schrupać, potem spróbować przekopać tunel na drugą stronę, a na końcu wyłożyć się na norce. Generanie dużo radości!