Cudowne te dziewczynki. Tyle ich jest, ze ja bym chyba nie wiedziała, która pierwszą głaskać
Filip♥Kofi♥Bianka♥Klementyśka♥Pepa♥Jagoda♥Gloria♥Snowy♥
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
Nikodemcio
Re: Skinny:Filipek♡Kofi♥Jagódka♡Klementynka♥Peppa♡Bianka
Ten skok jest cudowny
Cudowne te dziewczynki. Tyle ich jest, ze ja bym chyba nie wiedziała, która pierwszą głaskać
- Natasza
- Miejscowość: Opolskie
- Kontakt:
Bianeczka ma chyba chore oczko, na pewno chore !
Jak sie urodziła czasem było widać na oczku taką jakby błonkę byliśmy u weta i nagle żadnej błonki nie było, dzisiaj zauważyłam że mruży prawe oczko, i przy mrużeniu tak jakby pojawiała się ta błonka, i w kąciku tak gdzie robią się śpioszki mam wrażenie jest coś białego , ropa ?, ta błonka to może nawet nie błonka a ropa ciężko mi to wyjaśnić. Obejrzałam oczko, dookoła nie ma opuchlizny , ale martwię się o nią
jutro z rana jedziemy do weta. Mam nadzieję że to nic poważnego bo nie chce żeby moja kluseczka się męczyła z oczkiem . 
Jak sie urodziła czasem było widać na oczku taką jakby błonkę byliśmy u weta i nagle żadnej błonki nie było, dzisiaj zauważyłam że mruży prawe oczko, i przy mrużeniu tak jakby pojawiała się ta błonka, i w kąciku tak gdzie robią się śpioszki mam wrażenie jest coś białego , ropa ?, ta błonka to może nawet nie błonka a ropa ciężko mi to wyjaśnić. Obejrzałam oczko, dookoła nie ma opuchlizny , ale martwię się o nią
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
-
balbinkowo
Nataszko pojedź do weta, upewnij się. Powiem Ci tylko, że moja Fiona też ma czasem białe coś w oku, koło oka... może to ropka, nie wiem, wycieram jej to oczko wacikiem z przegotowaną wodą i jest ok. Poza tym z okiem nic się nie dzieje.
Ale masz rację idź do weta i nie panikuj przed czasem
Ale masz rację idź do weta i nie panikuj przed czasem
-
ANYA
Natasza moze zrob fote i wstaw. Zanim pojedziesz do weta to przeplukaj to oczko sola fizjologiczna jak masz.
-
Bibelotka
Albo wacikiem ze Świetlikiem. Zawsze mojemu piesiowi pomaga jak np. zawieje mu oczko podczas biegania po podwórku u teściów.
-
gds
Mam nadzieję, że z oczkiem będzie wszystko,
swoją drogą przy tak zacnej ilości skinków polecam Ci profil pewnej Pani z Canady:
https://www.facebook.com/skinnypigs1
ma też swój kanał na jutjiubie, jak przyjechał do Nas Chrumek, była kompendium wiedzy na temat wszystkiego (od oswajania, karmienia, pielęgnacji). Jest bardzo życzliwa i odpisuje nawet na prywatne wiadomości:D
powodzenia
swoją drogą przy tak zacnej ilości skinków polecam Ci profil pewnej Pani z Canady:
https://www.facebook.com/skinnypigs1
ma też swój kanał na jutjiubie, jak przyjechał do Nas Chrumek, była kompendium wiedzy na temat wszystkiego (od oswajania, karmienia, pielęgnacji). Jest bardzo życzliwa i odpisuje nawet na prywatne wiadomości:D
powodzenia
- Natasza
- Kontakt:
gds- ta pani to była moja inspiracja w robieniu wybiegów
i jej profil przeglądam odkąd mam fisia 
lecimy do weta z moją kluseczką
lecimy do weta z moją kluseczką
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
- Natasza
- Kontakt:
Już po wecie, Bianeczka była bardzo grzeczna i dzielna
Na drugim oczku też zaczyna pojawiać się : wysięk surowiczy, to nie ropka tylko wysięk surowiczy. Dostałyśmy kropelki cena 25 z [tak gdyby komuś mogło się to kiedyś przydać] Gentamicin 0,3% - VET , i mamy kropic oba oczka raz dziennie po 1 kropelce / 7 dni.
Nawiązała do tej błonki którą Bianeczka miała przy urodzeniu że to może być zaćma przy czym błonka potem zniknęła i po obejrzeniu oczka tez to wykluczyła.
Tymczasem lecę zapisać się do ortopedy, na rehabilitacje, do psychiatry i neurologa
najpierw córusia potem mamusia

Na drugim oczku też zaczyna pojawiać się : wysięk surowiczy, to nie ropka tylko wysięk surowiczy. Dostałyśmy kropelki cena 25 z [tak gdyby komuś mogło się to kiedyś przydać] Gentamicin 0,3% - VET , i mamy kropic oba oczka raz dziennie po 1 kropelce / 7 dni.
Nawiązała do tej błonki którą Bianeczka miała przy urodzeniu że to może być zaćma przy czym błonka potem zniknęła i po obejrzeniu oczka tez to wykluczyła.
Tymczasem lecę zapisać się do ortopedy, na rehabilitacje, do psychiatry i neurologa