Jestem pewna, że razem wymyślicie najlepsze mozliwe rozwiązanie - Elza jest tego warta. Żadna to moja zasługa - tak po prostu jest
Elza zamieszkała w Puławach
Moderator: silje
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Elza zamieszkała u Paoli w Lublinie
Dziewczyny, cudownie, że włączyłyście syrenę i pogotowie świnkowe nadjeżdża! 
Jestem pewna, że razem wymyślicie najlepsze mozliwe rozwiązanie - Elza jest tego warta. Żadna to moja zasługa - tak po prostu jest
-
nana81
Porcella nie ma problemu
Poza tym i tak chciałam ją adoptować
Kolejny zbieg okoliczności to to, że ja i tak planowałam przygarnięcie tymczasków 
Poza tym i tak chciałam ją adoptować
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
No to powodzenia
Piszcie, co dalej - będziemy modyfikowac wątek w zależności od sytuacji
Piszcie, co dalej - będziemy modyfikowac wątek w zależności od sytuacji
-
Assia_B
Biedna Elza
Ale trzymam kciuki, żeby nowy domek wypalił 
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Ej, zaraz tam biedna.
Dom dobry, tylko charaktery niedobrane - to się zdarza. Będzie dobrze, Paola i dziewczyny bardzo się o nią troszczą 
- Meg
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kraków
- Kontakt:
No dziewczyny, to mocne kciuki za całą akcję!!
Gdybym była potrzebna to łapcie mnie sms-ami, bo do wtorku mam masakrę na uczelni
. Potem już trochę luźniej, więc będę też dostępna forumowo.
Gdybym była potrzebna to łapcie mnie sms-ami, bo do wtorku mam masakrę na uczelni
-
Assia_B
Nie miałam na myśli tego, że dom niedobry, tylko, że ma pecha, że się nie polubiłyporcella pisze:Ej, zaraz tam biedna.Dom dobry, tylko charaktery niedobrane - to się zdarza. Będzie dobrze, Paola i dziewczyny bardzo się o nią troszczą
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Wiem,
chodziło mi z kolei o to, że to się zdarza - zawsze jest takie ryzyko przy adopcji, na szczęście to jest jeszcze najmniejszy problem 
-
paola
Brałam pod uwagę to, że dziewczyny mogą się nie dogadać, ale mimo wszystko jestem zawiedziona. Ale cieszę się, że Elza trafi do pięknych Prawej i Lewej 
W ostatnich dniach mała się bardzo rozwrzeszczała, nie daje pospać nawet w niedzielę! Śniadanie nie pomaga, spacerek po pokoju też nie, głaskanko również
tak tylko chciałam ostrzec przyszłych właścicieli 
W ostatnich dniach mała się bardzo rozwrzeszczała, nie daje pospać nawet w niedzielę! Śniadanie nie pomaga, spacerek po pokoju też nie, głaskanko również
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
To się może zmienić. Może krzyczeć, bo się już zadomowiła i zaczęla nudzić, ponieważ jest sama.
Czekam na relacje!
Aha - co do formalności - jeśli można coś sugerować, to Meg i Myszadora - macie uprawnienia do występowaniu w imieniu stowarzyszenia, więc poprosiłabym Was o dopilnowanie umów i podpisów, dobrze?
Czekam na relacje!
Aha - co do formalności - jeśli można coś sugerować, to Meg i Myszadora - macie uprawnienia do występowaniu w imieniu stowarzyszenia, więc poprosiłabym Was o dopilnowanie umów i podpisów, dobrze?