chłopcy sa w dobrej formie, rosną szybciutko, boczki zaokrąglone. Wczoraj mieli obcinane pazurki. Stresuje ich to troszeczkę ale dzięki temu siedzą nieruszajac sie i łatwo im poobcinać
Z Hugiskiem nie da się nudzić, on ciągle jest w ruchu, ciągle czegos szuka kombinuje, wącha. Przytulaśny Yuki jest słodka przylepką, uwielbia rozkładać się na człowieku i relaksik murowany.
chłopcy tworza doskonały duet, są zgodni, nie kłócą się wcale, jak jeden jest poza klatką od razu drugi go nawołuje
black&white w DS
Moderator: silje
- Inez
- Miejscowość: Niedzica
- Kontakt:
Re: Super chłopaki biało-czarny duecik maluszków (zamojszczy
Jeszcze powinnaś dopisać: "Komu, komu, bo idę do domu?"
kochany przytulasek Yuki uwielbia stawać w klatce słupka:)
Chłopcy okropnie krzyczą jak wracamy do domu, zagadują.
Hugo to taki typowy dominujący samiec ale jest przecudowny
Chłopcy okropnie krzyczą jak wracamy do domu, zagadują.
Hugo to taki typowy dominujący samiec ale jest przecudowny
- joaś
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
a może by tak jakieś fotki chłopaków?
Elton i Bernie
viewtopic.php?f=55&t=3065&start=340
viewtopic.php?f=55&t=3065&start=340
Nie bardzo chcę i nie mogę mieć 3 świnek. Ale gdybym miała mieć 2 to właśnie taki duet bym chciała/wybrała. Są przeeepocieszni
oj tak z chłopców jest super duecik, są cudowni ale są do adopcji wyłącznie razem. Nie wiem też jak wyglądałoby dołączenie tych 2 rozrabiaków do innej świnki bo Hugo to taki dominant typowy
- Panna Fiu Fiu
- Administrator
- Miejscowość: Chorzów
- Kontakt:
Re: Super chłopaki biało-czarny duecik maluszków (lubelskie
Świetni są. Dlaczego oni jeszcze nie są w DS?!
ja też zastanawiam się dlaczego. Wczoraj zaliczyliśmy z chłopakami niedzielne, poranne leniuchowanie pod kołderką. położyli sie na mnie, wtulili się w siebie, a spod kołdry wystawały tylko wyciągnięte na maxa piętki. Słodziaki z nich.
Zmieniłam chłopcom też wystrój klatki. Pomimo tego, że to "faceci" to mają na półeczkach różowe polarki i drybedy, mięciutki hamaczek. Kolor i wystrój przypadł im do gustu bo Yuki skwitował to radosnymi podskokami, a rano przywitał mnie niesamowity widok: Hugo rozciągnięty na maxa na hamaczku, spał na boczku, a Yuki wyciągnięty na dy bedzie z łapkami na maxa w tył
Zmieniłam chłopcom też wystrój klatki. Pomimo tego, że to "faceci" to mają na półeczkach różowe polarki i drybedy, mięciutki hamaczek. Kolor i wystrój przypadł im do gustu bo Yuki skwitował to radosnymi podskokami, a rano przywitał mnie niesamowity widok: Hugo rozciągnięty na maxa na hamaczku, spał na boczku, a Yuki wyciągnięty na dy bedzie z łapkami na maxa w tył
a może ktoś jeszcze chce zdjęcia maluszków?