Ja mimo wszystko zadzwoniłabym tam. Może gdzieś pod tym stołem.. o ile się nie mylę między dolną półką, gdzie stały nasze torby, a podłogą było miejsce, gdzie mógł się schować..
No i po co komu sam dowód, nie sądzę żeby ktoś ukradł. Jakby nie było kluczyków, portfela, kasy.. ale dowód?
Wystawa Kotów Rasowych w Arena Poznań - 8-9.11.2014
Moderator: porcella
Regulamin forum
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
Re: Wystawa Kotów Rasowych w Arena Poznań - 8-9.11.2014
Nie mogę dodać żadnych zdjęć Chyba to wina tableta, niestety do kompa nie mam dostępu ...
A swoją drogą to faktycznie stoisko zaczarowane jakieś było bo mojemu Patrykowi też przecież zginęły zakupione gadżety
Dzima zadzwoń na Arenę może znaleźli gdzieś na hali i jest do odebrania dowód
A swoją drogą to faktycznie stoisko zaczarowane jakieś było bo mojemu Patrykowi też przecież zginęły zakupione gadżety
Dzima zadzwoń na Arenę może znaleźli gdzieś na hali i jest do odebrania dowód
Stysia, może spróbuj wysłać zdjęcia komuś na maila?
Gadżety mogły trafić ponownie do koszyczka - pewnie je położył, a my je sprzątnęłyśmy..
Gadżety mogły trafić ponownie do koszyczka - pewnie je położył, a my je sprzątnęłyśmy..
Dzwoń, żebyś się potem nie dowiedziała nagle, że masz zaległy podatek ze sprzedaży auta do zapłacenia