mam nadzieje, że moje też nabędą taka umiejętność
 mam nadzieje, że moje też nabędą taka umiejętność 
Moderator: pastuszek

ja ostatnio kupiłam w Aquariusie- taki zoolog, całkiem fajny, mają super wybór ziół i sianaCocoChanell pisze:a gdzie kupujecie te pszenice owies i inne takie?:D Pójde kupie i też będę patrzec jak mi rośnie

bomba!! u mnie tylko Tasman czasem wyciągnie w trakcie miziania ale sam z siebie ot tak to prawie nie możliwe.. a Geronimo o grozo przecież świat go obserwuje.. głupol wiecznie skulony i gotowy do ucieczki lub zesztywnienia.. no chyba, że go weźmiesz wsadzisz w ręcznik czy w kołderkę i wsadzisz rączkę podspód i delikatnie pomiziasz to wtedy zluzuje.. tyle, że nic nie zobaczysz bo jest schowany przecież
 bomba!! u mnie tylko Tasman czasem wyciągnie w trakcie miziania ale sam z siebie ot tak to prawie nie możliwe.. a Geronimo o grozo przecież świat go obserwuje.. głupol wiecznie skulony i gotowy do ucieczki lub zesztywnienia.. no chyba, że go weźmiesz wsadzisz w ręcznik czy w kołderkę i wsadzisz rączkę podspód i delikatnie pomiziasz to wtedy zluzuje.. tyle, że nic nie zobaczysz bo jest schowany przecież   taki ot numer..
 taki ot numer..