Gangsterzy Szkatuły [*]
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Re: Szkatuła-wredota, Chelsea za TM [*]
Przyszły nowe zlecenia i wróciłam do roboty (bo przez ostatnie 2 tygodnie zauważyliście pewnie, że byłam na forum przez całe dnie ), więc Szkatuła siedzi w klatce cały dzień . Nie zostawiam już jej otwartej klatki kiedy wychodzę na dłużej niż 2-3h, bo zaczęła sobie dla zabawy skubać tapczan i roznosić po pokoju wszystkie nitki i niteczki, które uda jej się wyrwać
Kiedy wracam i wchodzę na górę słyszę głośny pisk, kwik i wszystko razem, oznaczający :"Wypuść mnie wreszcie! Gdzie ty się podziewasz cholero?! " Troszkę fotek
Popsułam paśnik przyznaję się bez bicia (JA ), więc zamontowałam go w ten sposób:
Showtime!
Ścigamy się!? ja będę uciekać i równocześnie gonić
No dalej! Zobacz jaka jestem szybka, już obiegłam cały tapczan chyba z milion razy, a ty ciągle w tym samym miejscu
To teraz bawimy się w chowanego, szukaj!
A kuku! ale jesteś wolna, zdążyłam już zmienić tunel, kwik kwik kwiiiik!:lol:
Ale jestem wyje*&^%, ekhm..zmęczona
Głaszcz, niewolniku!
Ale ze mnie
Starczy tej nadmiernej aktywności fizycznej, bo jeszcze schudnę .
Nara!
Kiedy wracam i wchodzę na górę słyszę głośny pisk, kwik i wszystko razem, oznaczający :"Wypuść mnie wreszcie! Gdzie ty się podziewasz cholero?! " Troszkę fotek
Popsułam paśnik przyznaję się bez bicia (JA ), więc zamontowałam go w ten sposób:
Showtime!
Ścigamy się!? ja będę uciekać i równocześnie gonić
No dalej! Zobacz jaka jestem szybka, już obiegłam cały tapczan chyba z milion razy, a ty ciągle w tym samym miejscu
To teraz bawimy się w chowanego, szukaj!
A kuku! ale jesteś wolna, zdążyłam już zmienić tunel, kwik kwik kwiiiik!:lol:
Ale jestem wyje*&^%, ekhm..zmęczona
Głaszcz, niewolniku!
Ale ze mnie
Starczy tej nadmiernej aktywności fizycznej, bo jeszcze schudnę .
Nara!
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
-
- Miejscowość: Włocławek
- Kontakt:
Śliczna panienka i fotogeniczna .
- awa39
- Miejscowość: Bydgoszcz
- Kontakt:
Fota " głaszcz niewolniku " rozbawiła mnie do łez
Pozostaną w sercu: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=7966
Szkatuła jest świetna Świetnie opisujesz jej charakter, aż widzę całą scenkę Na ostatnim zdjęciu powaliły mnie jej pantalony, portki zwiewne takie
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
A jak ciężko było się ogarnąć z głaskaniem i trzymaniem telefonu , bo jak przestawałam głaskać to mnie chwytała zębami i nakrywała się rękąawa39 pisze:Fota " głaszcz niewolniku " rozbawiła mnie do łez
Pyrka
Szkatuła jakby mogla to by Cie pogonila jak inne swinki
Właśnie tak patrzę na to pierwsze zdjęcie i miałam pisać, że fajny paśnik, a dopiero później zobaczyłam, że napisałaś, że jest popsuty i inaczej powieszony