Mnie również się podobało Fajna akcja, doborowe towarzystwo, miło było Was Wszystkie osobiście poznać
.... ale i tak najlepsze były świnie
Sprawdzę, które zdjęcia wyszły ok i jak najszybciej dodam
Wystawa Kotów Rasowych w Arena Poznań - 8-9.11.2014
Moderator: porcella
Regulamin forum
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
Re: Wystawa Kotów Rasowych w Arena Poznań - 8-9.11.2014
Mi również miło było Was poznać i wytarmosic chłopców i Olesie. oby wiecej takich spotkan7, bo zainteresowanie nie małe!
A ile sie mozna dowiedziec o swoich swiniach... ze biedne, zaglodzone, chudzinki..
Jak tylko dostanę wstawie zdjecia robione przez moja przyjaciolke,
A ile sie mozna dowiedziec o swoich swiniach... ze biedne, zaglodzone, chudzinki..
Jak tylko dostanę wstawie zdjecia robione przez moja przyjaciolke,
Nie dość że zagłodzone, to jeszcze z pewnością im zimno Swoją drogą, na skinka ludzie reagowali "jaki malutki, jaki chudziutki", a dzień wcześniej na moje świnie i Tadka "o matko, jakie wielkie!". Nie dogodzisz
Piękna Gryzelda i jej wytrzeszcz
Piękna Gryzelda i jej wytrzeszcz
Dziewczyny
wszystkim Wam bardzo serdecznie dziękuję - razem i każdej z oddzielna, za zaangażowanie i poświęcony czas.
Gdyby nie Wasza pomoc, nic by nie wyszło z możliwości promowania stowarzyszenia.
wszystkim Wam bardzo serdecznie dziękuję - razem i każdej z oddzielna, za zaangażowanie i poświęcony czas.
Gdyby nie Wasza pomoc, nic by nie wyszło z możliwości promowania stowarzyszenia.
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Wszystkim, którzy wzięli udział w promowaniu Stowarzyszenia oraz osobom odpowiedzialnym za organizację, serdecznie dziękuję. Cieszy mnie, że nie tylko członkowie i wolontariusze pomagają w takich dniach. Wielki szacunek dla Was.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Oooo aż tyle się uzbierało?! Fajnie a wydawałoby się, że ludzi było mniej niż w czerwcu w Pestce.
Kubuś jeszcze stremowany...
A tu z małą fanką, która po prostu nie mogła go opuścić Nóżki się rozjeżdżały
Tak, mi dobrze, tak mi rób
Zgubiłam w sobotę w Poznaniu dowód rejestracyjny Nie wiem czy mi wyleciał z torebki (z bocznej kieszonki), czy ktoś mi zajumał jak oglądałam stoiska
Kubuś jeszcze stremowany...
A tu z małą fanką, która po prostu nie mogła go opuścić Nóżki się rozjeżdżały
Tak, mi dobrze, tak mi rób
Zgubiłam w sobotę w Poznaniu dowód rejestracyjny Nie wiem czy mi wyleciał z torebki (z bocznej kieszonki), czy ktoś mi zajumał jak oglądałam stoiska
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Dzima, a może gdzieś na stoisku został? Wpadł pod stół czy coś? Dzwoniłaś do areny? Może ktoś znalazł?
Aaa my serdecznie pozdrawiamy fankę kubusia i jej mamę! Gdyby wszystkie dzieci miały tak cudowne podejście do zwierząt...
Dziewczyny, ukradnę trochę zdjęć żeby wrzucić na facebooka!
Aaa my serdecznie pozdrawiamy fankę kubusia i jej mamę! Gdyby wszystkie dzieci miały tak cudowne podejście do zwierząt...
Dziewczyny, ukradnę trochę zdjęć żeby wrzucić na facebooka!
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Na stoisku raczej nic nie zostało, prócz klatek. Pakowałyśmy się dokładnie. A miałam go w torebce w bocznej kieszenie. Dobrze, że portfel i kluczyki były gdzie indziej. Lepiej wyrobić sam dowód niż wszystkie dokumenty.
Pyrka
Przeglądałam jeszcze w niedzielę torbę z gadżetami i nic nie znalazłam