Grupa AA czyli Agatka i Antosia... Dwie świnki skinny :P

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
nana81

Re: Grupa AA, czyli Aishka i Agatka.

Post autor: nana81 »

Jak to robisz, że dziewczyny leją do kuwety? Po przyjeździe do nas bardzo krótko dziewczyny załatwiały się do kuwety. Teraz leją po całej klatce a najbardziej tam gdzie śpią :glowawmur:
Nie mam pomysłu jak je nauczyć :(
Awatar użytkownika
pauli
Miejscowość: Łódź
Kontakt:

Post autor: pauli »

anuleczka pisze:Nejvi co racja to racja :lol: Chyba musze kupić większą kuwetke, bo ta jest ewidentnie za mała, co widać na filmiku :lol: Agatka nasiusiała poza nią... hehehehe
http://youtu.be/3JrdnnkwviY
hahah, dobrze uchwycone :szczerbaty:
ale najważniejsze, że zamiary były takie jak trzeba :ok:
Obrazek
Bibelotka

Post autor: Bibelotka »

Chyba chcę golaska :glowawmur:
Ale to by był czwarty świń i zostanę z nim wydelegowana z domu :twisted:
Awatar użytkownika
Natasza
Miejscowość: Opolskie
Kontakt:

Post autor: Natasza »

Golasek :yahoo:
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Bibelotka

Tylko moja obecna latka nie pomieści 4 świnki :( może jak się zwiększą gabaryty :D
anuleczka

Post autor: anuleczka »

nana81 pisze:Jak to robisz, że dziewczyny leją do kuwety? Po przyjeździe do nas bardzo krótko dziewczyny załatwiały się do kuwety. Teraz leją po całej klatce a najbardziej tam gdzie śpią :glowawmur:
Nie mam pomysłu jak je nauczyć :(
Jakoś same się nauczyły :D Aishka robi wszystko co Agatka. Naśladuje ją w każdym momencie. Trzeba tylko przyuważyć, w które miejsce się załatwiają najczęściej, i tam położyć kuwete.
Bibelotka pisze:Chyba chcę golaska :glowawmur:
Ale to by był czwarty świń i zostanę z nim wydelegowana z domu :twisted:
Ja Ci radzę... idź i przynieś... hahaha
a zobaczysz jak się wszyscy szybko zakochają <3 skinnów nie idzie nie kochać *P

DZIEWCZYNY mam wspaniałą wiadomość. Siostra Lakusia jest już formalnie zaadoptowana przez ekspedientkę ze sklepu. Już ją tak pokochali, że mąż tej pani na wieść czy oddają Tosie na inny sklep powiedział, że nie, bo im umrze. Wczoraj podarowałam jej trochę wyrobów pastuszkowych i stary znoszony dry bed i klatkę 80-tke to wszyscy zadowoleni a najbardziej to chyba ja hahahaha
Nikodemcio

Post autor: Nikodemcio »

Dobrze powiedziane! Jak można nie zakochać się w golasku?
Ja jak byłam młodsza to zawsze informowałam rodzicielkę po fakcie tj. ze świnią na rekach "mamo, mogę ja zatrzymać? :cry: " Zawsze działało :lol:
W sumie jak adoptowałam chłopaków były podobnie-
ja: "mamo dzisiaj podpisuje umowę o adopcje"
mama: "matko, ty dziecko adoptujesz?! Jaja sobie chyba robisz *strach w oczach"
ja: "tak mamo, dwoje chłopców, a teraz jeśli możesz idź kup zapas warzyw, żeby mieli co jeść."

No to prosiaczek będzie sobie pomieszkiwał. Uwielbiam to forum za ilość szczęśliwych historii :love:
Bibelotka

Ale ja mam obecnie klatkę 100cm, oczywiście z codziennym wybiegiem jak tylko jestem w domu.
Nikodemcio

Post autor: Nikodemcio »

Ja stworzyłam jakiegoś dziwnokształtnego kolosa z dwóch klatek i pudła na pościel na potrzeby kolejnych świń. Zawsze jest jakieś wyjście, kochana :)
Foggy

Post autor: Foggy »

Super, że siostrze Lakusia też się dało, jupi! :jupi:

Agatka i Aishka to jest duet nie do podrobienia! Najlepsze jest to, że młoda nadal lata z takim brzucholem jak wtedy gdy była jeszcze chudziną :102:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”