Filip♥Kofi♥Bianka♥Klementyśka♥Pepa♥Jagoda♥Gloria♥Snowy♥
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Natasza
- Miejscowość: Opolskie
- Kontakt:
Re: Skinny:Filipek♡Kofi♥Jagódka♡Klementynka♥Peppa♡Bianka

Moja pieszczoszka Kofisia

Ostatnio zmieniony 04 lis 2014, 0:05 przez Natasza, łącznie zmieniany 2 razy.
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Aaaale wypaśną wille mają! Zazdroszczę! 

Willa zajefajna
a co do R to pewnie pomyślał, że on chętnie by cie tak wycałował
pewnie zazdrości Kofi 

U nas też całowanie to norma. Później przez telefon:
Ja - bubuś słodziaczku ty mój maleńki.. <3
TŻ - rozmawiasz ze mną czy ze świnią!?
No oczywiście, że ze świnią. Niech TŻ wie, że ona poświęca mi więcej uwagi niż on
Ja - bubuś słodziaczku ty mój maleńki.. <3
TŻ - rozmawiasz ze mną czy ze świnią!?
No oczywiście, że ze świnią. Niech TŻ wie, że ona poświęca mi więcej uwagi niż on

- Natasza
- Kontakt:
Dokładnie tak jest ! u nas tak samo, mój R marudzi że jego nie masuje i nie głaskam ale Filipa to i owszem 

Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Ja też przez telefon nadaję: "Milo, moje Milo, kruszyna moja, o właśnie liże mnie po ręce, o tak, tak Milusiu, mamusia da sianko, o rany, on na mnie patrzy! w sensie, wiesz, czuje..."
Ale M. jest baaardzo wyrozumiały: "tak, tak, Kochanie, Twoja kruszynka, tak, tak..."
Cóż, szczęśliwe świnie nasze

Cóż, szczęśliwe świnie nasze

- Natasza
- Kontakt:
Oj co to był za dzień..dostałam wypłatę i o 18 poszłam do netto na świńskie zakupy... głupia nigdy więcej nie założe słuchawek jak przechodzę przez pasy. Idę sobie ide przez dość długie pasy , widziałam że z daleka nadjeżdża samochód ale ide bo w końcu taki odcinek drogi że mnie zauważy .. no i zauważył ale za późno idę idę i nagle cos tak za jasno .. odwracam głowę a tu jedzie na mnie auto ford transit czyli nie mały, zdążyłam tylko lekko oprzeć ręce na masce , zgiąc i mnie walnął że poleciałam kilka metrów dalej
na szczęście upadłam prawym bokiem , więc obtłuczenia siniaki ale nic poważnego. Moment w którym wie się że właśnie potrąca cię samochód ... i wiesz że sytuacja nie jest wesoła i w końcu moment kiedy już leżysz i próbujesz wstać i głowa i kręgosłup cały niesamowita. Od razu byłam w szoku, facet mówi że jedziemy do szpitala a ja do niego : ale ja idę po marchewki dla świnek bo dostałam wypłatę i muszę im kupić bo czekają " facet chyba myślał że coś w głowe mi sie stało
koniec koniec rtg ale nic mi nie jest na szczęście bo lądowanie nie było miłe, także dziewczyny uważajcie na siebie! Co prawda jeżdże tamtędy często i faktycznie tam jest łuk i facet za późno mnie zauważył ale zachował się ok .. przyjechała jego żona do szpitala i siedzieli ze mną do końca, policji nie wzywałam, wzięłam tylko ich namiary w razie czego co pawda chcieli mi dac jakąś rekompensatę finansową ale podziękowałam a mogłabym coś prosiakom kupic 

Moglas wziasc rekompesate i kupic wiecej marchewek
albo mebelki. Najwazniejsze ze Ci sie nie stalo.

O cholera!
Dziewczyno uwazaj na siebie. A tak na przyszłość to policję warto wezwać i nawet przy potłuczeniach mogłabyś ubiegać się o odszkodowanie. I kolejna rzecz: w szoku i nerwach różne rzeczy się robi. Znam przypadek gościa uciekającego o wlasnych siłach mimo, że obie nogi miał połamane. Wiele rzeczy potrafi ujawnić się po czasie. Uważaj i to bardzo a jak tylko coś będzie nie tak to NATYCHMIAST do lekarza.
Dziewczyno uwazaj na siebie. A tak na przyszłość to policję warto wezwać i nawet przy potłuczeniach mogłabyś ubiegać się o odszkodowanie. I kolejna rzecz: w szoku i nerwach różne rzeczy się robi. Znam przypadek gościa uciekającego o wlasnych siłach mimo, że obie nogi miał połamane. Wiele rzeczy potrafi ujawnić się po czasie. Uważaj i to bardzo a jak tylko coś będzie nie tak to NATYCHMIAST do lekarza.