Grupa AA czyli Agatka i Antosia... Dwie świnki skinny :P

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
pauli
Miejscowość: Łódź
Kontakt:

Re: Grupa AA, czyli Aishka i Agatka.

Post autor: pauli »

taka mini miseczka na zielone? :shock: moje mają psią miskę :szczerbaty:
Obrazek
Nejvii

Post autor: Nejvii »

pauli pisze:taka mini miseczka na zielone? :shock: moje mają psią miskę :szczerbaty:
Psią miskę na zielone? Moje jedzą bez miski, z podłogi ;D
Awatar użytkownika
pauli
Kontakt:

Nejvii pisze:
pauli pisze:taka mini miseczka na zielone? :shock: moje mają psią miskę :szczerbaty:
psią :D dość niewielką psią, ale psią. za dużo syfu robiły bez miski, oprócz tego pod miską mają matę plastikową bo przy pomidorach było mokro jak nie wiem, a one grzeczne i nie siurają poza kuwetki :)
pozwolę sobie wrzucić fotkę grubasków (ciągle za duży leniwiec ze mnie by zrobić swój wątek, więc przepraszam anuleczko )
Obrazek
czarna mela, bez gatków masza :)
Obrazek
Nejvii

Post autor: Nejvii »

Anuleczko, nie wiem jak ty, ale ja jestem obrażona na pauli. Nie za wrzucenie zdjęcia rzecz jasna, tylko za brak tematu tak pięknych łysych grubasków!
Awatar użytkownika
pauli
Kontakt:

Nejvii pisze:Anuleczko, nie wiem jak ty, ale ja jestem obrażona na pauli. Nie za wrzucenie zdjęcia rzecz jasna, tylko za brak tematu tak pięknych łysych grubasków!
:szczerbaty:
ja jestem skryty podglądacz i podczytywacz Waszych prosiaków, czasami coś naskrobię jak podziwiam :102:
Obrazek
Nikodemcio

Post autor: Nikodemcio »

O nie ! To niedopuszczalne nie założyć wątku takim pięknością! Znowu śliczne golaski :love:
anuleczka

Post autor: anuleczka »

pauli pisze:
Nejvii pisze:
pauli pisze:taka mini miseczka na zielone? moje mają psią miskę :szczerbaty:
psią :D dość niewielką psią, ale psią. za dużo syfu robiły bez miski, oprócz tego pod miską mają matę plastikową bo przy pomidorach było mokro jak nie wiem, a one grzeczne i nie siurają poza kuwetki :)
pozwolę sobie wrzucić fotkę grubasków (ciągle za duży leniwiec ze mnie by zrobić swój wątek, więc przepraszam anuleczko )
Obrazek
czarna mela, bez gatków masza :)
hahahahah to po czym moje tak puchną skoro tak mało jedzą ? z głodu chyba :lol:
W pierwszym momencie myślałam, że ktoś mi ukradkiem zdjęcie moich panien wstawił ale mają podobne umaszczenia <3
CUDNE SĄ <3 <3 <3
pauli pisze:
Nejvii pisze:Anuleczko, nie wiem jak ty, ale ja jestem obrażona na pauli. Nie za wrzucenie zdjęcia rzecz jasna, tylko za brak tematu tak pięknych łysych grubasków!
... ja właśnie też się dziwie, że pauli swoim panienkom jeszcze wątku nie założyła, ale jak chcesz pauli to możesz wrzucać te sobowtóry Agatki i Aishki <3 <3

ja jestem skryty podglądacz i podczytywacz Waszych prosiaków, czasami coś naskrobię jak podziwiam
Awatar użytkownika
Natasza
Miejscowość: Opolskie
Kontakt:

Post autor: Natasza »

Prawie jak komplecik u Anuleczki :lol: tez bombeczki! a Kofinka nie chce być taką bombeczką , małe się ładnie zaokrąglają a ta powolutku do przodu... chyba musi zadzwonić do Aishki i spytać o diete na masę :102:
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Awatar użytkownika
pauli
Kontakt:

Natasza pisze:Prawie jak komplecik u Anuleczki :lol: tez bombeczki! a Kofinka nie chce być taką bombeczką , małe się ładnie zaokrąglają a ta powolutku do przodu... chyba musi zadzwonić do Aishki i spytać o diete na masę :102:
może wspomina chwile jak była spakowana z córkami i nie chce wracać do takiej figury :D
no i założyłam wątek :mrgreen:
zapraszam ;)
http://forum.swinkimorskie.eu/viewtopic.php?f=55&t=3478
Obrazek
anuleczka

Post autor: anuleczka »

Natasza pisze:Prawie jak komplecik u Anuleczki :lol: tez bombeczki! a Kofinka nie chce być taką bombeczką , małe się ładnie zaokrąglają a ta powolutku do przodu... chyba musi zadzwonić do Aishki i spytać o diete na masę :102:
bombeczki są teraz na topie a Aishka trzyma się tylko bomby katorycznej :jupi:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”