Moderator: pastuszek
Psią miskę na zielone? Moje jedzą bez miski, z podłogi ;Dpauli pisze:taka mini miseczka na zielone?moje mają psią miskę
psiąNejvii pisze:Psią miskę na zielone? Moje jedzą bez miski, z podłogi ;Dpauli pisze:taka mini miseczka na zielone?moje mają psią miskę
Nejvii pisze:Anuleczko, nie wiem jak ty, ale ja jestem obrażona na pauli. Nie za wrzucenie zdjęcia rzecz jasna, tylko za brak tematu tak pięknych łysych grubasków!
hahahahah to po czym moje tak puchną skoro tak mało jedzą ? z głodu chybapauli pisze:psiąNejvii pisze:Psią miskę na zielone? Moje jedzą bez miski, z podłogi ;Dpauli pisze:taka mini miseczka na zielone? moje mają psią miskędość niewielką psią, ale psią. za dużo syfu robiły bez miski, oprócz tego pod miską mają matę plastikową bo przy pomidorach było mokro jak nie wiem, a one grzeczne i nie siurają poza kuwetki
pozwolę sobie wrzucić fotkę grubasków (ciągle za duży leniwiec ze mnie by zrobić swój wątek, więc przepraszam anuleczko )
czarna mela, bez gatków masza
pauli pisze:... ja właśnie też się dziwie, że pauli swoim panienkom jeszcze wątku nie założyła, ale jak chcesz pauli to możesz wrzucać te sobowtóry Agatki i Aishki <3 <3Nejvii pisze:Anuleczko, nie wiem jak ty, ale ja jestem obrażona na pauli. Nie za wrzucenie zdjęcia rzecz jasna, tylko za brak tematu tak pięknych łysych grubasków!
ja jestem skryty podglądacz i podczytywacz Waszych prosiaków, czasami coś naskrobię jak podziwiam
może wspomina chwile jak była spakowana z córkami i nie chce wracać do takiej figuryNatasza pisze:Prawie jak komplecik u Anuleczkitez bombeczki! a Kofinka nie chce być taką bombeczką , małe się ładnie zaokrąglają a ta powolutku do przodu... chyba musi zadzwonić do Aishki i spytać o diete na masę
bombeczki są teraz na topie a Aishka trzyma się tylko bomby katorycznejNatasza pisze:Prawie jak komplecik u Anuleczkitez bombeczki! a Kofinka nie chce być taką bombeczką , małe się ładnie zaokrąglają a ta powolutku do przodu... chyba musi zadzwonić do Aishki i spytać o diete na masę