Filip♥Kofi♥Bianka♥Klementyśka♥Pepa♥Jagoda♥Gloria♥Snowy♥

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Natasza
Miejscowość: Opolskie
Kontakt:

Re: Skinny:Filipek♡Kofi♥Jagódka♡Klementynka♥Peppa♡Bianka

Post autor: Natasza »

Kurczę ja tez muszę przyhamować : kuwetki 40 zł + trawa 35 zł + zamówienie u Pastuszka ponad 100 zł + kratki 200/250 zł . . . :shock: już nie wspomnę o tym że przydałyby nam się nowe terraria dla gekonów 200 zł . . .
Koce w JYSK odpuściłam bo trochę za ciemne , a kratki mam czarne i będzie za ciemno. Na śniadanko koperek, pietruszka, buraczek, rzodkiewka :) spadam do roboty.
Miłego dnia ! :buzki:
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Awatar użytkownika
Natasza
Kontakt:

Trawa zamówiona i nowe kuwetki, ciekawe czy dostane te kolory bo wysyłają losowo :evil: ale i tak napisałam im maila jakie chce :neener: muszą pasować przecież kolorystycznie :lol:
Idę posprzątac prośkom, bo jutro 12,5 godz w robocie :evil: i rzucę zieleninę bo mamusia kupiła 4 pęczki pietruszki, seler korzeń itd . . .
i zamówiłam obcążki do pazurków golaskom ;)
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Awatar użytkownika
pauli
Miejscowość: Łódź
Kontakt:

Post autor: pauli »

Natasza pisze:Trawa zamówiona i nowe kuwetki, ciekawe czy dostane te kolory bo wysyłają losowo :evil: ale i tak napisałam im maila jakie chce :neener: muszą pasować przecież kolorystycznie :lol:
jakie kuwetki zamówiłaś? z jakiego sklepu? :) a trawa? :szczerbaty:
Obrazek
Awatar użytkownika
Natasza
Kontakt:

Kochana tutaj kuwetka : tylko wybiera się rozmiar im większa tym droższa :)
http://www.zyrafazoo.pl/gryzonie/fretka/kuweta-narozna
a tutaj trawka
http://www.zyrafazoo.pl/gryzonie/fretka ... la-gryzoni

Wolałam tutaj zamówić kuwetki mimo że ślą kolory losowo, bo wszystkie kolory mają ładne a też mają tu trawkę i przesyłka tylko 10 zł :D
Awatar użytkownika
Natasza
Kontakt:

Nocną porą . . . Bianeczka tajniaczek :geek: + kolacja :szczerbaty:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Jagódka jest małą awanturnicą najczęściej się kłóci, zauważyłam, że napina się Peppa tak samo, zgrzytają ząbkami na siebie, zadzierają główki i wydają dziwne odgłosy potem jedna rzuca się na ddrugą i spokój po chwili . . .przejdzie im to? mam nadzieję że jak dorobię pięterko to już się bardziej rozproszą :lol:

Dobrej nocy !
Nikodemcio

Post autor: Nikodemcio »

U mnie dzisiaj była niewyjaśniona awantura, w której ucierpiała moja ręka :? .
Mają i tak bardzo dużo miejsca, ale moze faktycznie? U mnie piętro pomogło, bo bliźniaki siedzą u góry, a Kisa upodobał sobie dół (albo jest zbyt leniwy, żeby chodzić do góry ;) )

Branocki :buzki:
Awatar użytkownika
pauli
Miejscowość: Łódź
Kontakt:

Post autor: pauli »

Natasza pisze:Kochana tutaj kuwetka : tylko wybiera się rozmiar im większa tym droższa :)
http://www.zyrafazoo.pl/gryzonie/fretka/kuweta-narozna
a tutaj trawka
http://www.zyrafazoo.pl/gryzonie/fretka ... la-gryzoni
pięknie dziękuję, moje kuwetki już obgryzły więc rozglądam się za nowymi.. a tu są zieloniutkie :szczerbaty: w czyimś wątku widziałam idealne ale nie pamiętam kto miał zielone kuwety narożne.. trochę inne były od trixowych ale zielony najważniejszy :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Natasza
Kontakt:

Oj rozumiem Cię u mnie wszystko musi być pod kolor :lol: może dlatego że to pół mojego pokoju ten wybieg więc chcę żeby było ładnie :szczerbaty:
Nejvii

Post autor: Nejvii »

No nie wierze, jak tanio! Zaraz robie swinkowe zakupy... mnie ostatnio kuwetka kosztowala ponad 20zl.
A takie klotnie to normalka. Panny zaczynaja dorastac i odbierac siebie jako konkurencje, wiec musza ustalic hierarchię.

Wybaczcie brak pl znakow, dzis siedze mobilnie x) uzaleznienie...
Zaffiro

Post autor: Zaffiro »

Ale pyszności im dajesz :D czuja się jak w niebie :D a ty jesteś ich osobistym aniołem, który je karmi :D :laugh:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”