Kazia vel Kiki [Poznań] rezerwacja dla Skiti :)
Moderator: silje
- 

LittleDarkAngel
Re: Kazia vel Kiki [Poznań] szuka DT a najlepiej od razu DS
Właściwie nawet nie wiem czemu go usunęłam... Może dlatego  i tak na razie nie będę w stanie przyjąć żadnej świnki, a jak będę to na pewno się zgłoszę po jakąś na stronie. Co do kotów to jeden z nich od małego miał styczność z gryzoniami i na początku wręcz spał przy klatce. Chomik jednak nic sobie z tego nie robił, a po pewnym czasie zaczęli się witać noskami. Od pół roku kotu całkowicie przeszło zainteresowanie zwierzakiem, a sam woli spędzać czas na podwórzu. Drugi kot niestety padł ofiarą wypadku i z nieznanych przyczyn wylądował w rowie i został znaleziony przez naszego dziadka. Okazało się, że czucie z tylnych kończyn go opuściło, ale już wraca do zdrowia i sam znajdowałby się piętro pod zwierzakiem nie mając do niego dostępu. Pokój podczas mojej nieobecności jest zamykany, więc bez mojej zgody żaden kot by tam nie przebywał.

- 

Farizah
Co z Kiki? Ja mam dwie Panny, czekam na odpowiedź w sprawie WPA...

- 

kinia081
Ja, była bym chętna na adopcję Kiki, jeśli oczywiście będzie sama  Z czasem, gdy oswoję rodzinę z nowym towarzyszem, będę chciała drugą świneczkę. Wiem, że na początek lepiej jest zaadoptować dwie świnki, choć mam dwa małe psiaki i głównie z nimi chciała bym zapoznać świnkę, bo wiem że na pewno będą, zaskoczone na widok nowego domownika. Po za tym mój mąż nie jest przekonany do świnek, ponieważ kiedyś ktoś w jego rodzinie miał małego rozrabiaka i pozostawił taki uraz, że wszystkie mierzą jedną miarą, chcę go przekonać, że się myli :)Troszkę o mnie, można poczytać na wątku " zaadoptuję świnkę " Oczywiście po wizycie PAD
 Z czasem, gdy oswoję rodzinę z nowym towarzyszem, będę chciała drugą świneczkę. Wiem, że na początek lepiej jest zaadoptować dwie świnki, choć mam dwa małe psiaki i głównie z nimi chciała bym zapoznać świnkę, bo wiem że na pewno będą, zaskoczone na widok nowego domownika. Po za tym mój mąż nie jest przekonany do świnek, ponieważ kiedyś ktoś w jego rodzinie miał małego rozrabiaka i pozostawił taki uraz, że wszystkie mierzą jedną miarą, chcę go przekonać, że się myli :)Troszkę o mnie, można poczytać na wątku " zaadoptuję świnkę " Oczywiście po wizycie PAD  Posiadam dużą klatkę ferplast Rabitt 100 I wszelakie akcesoria
 Posiadam dużą klatkę ferplast Rabitt 100 I wszelakie akcesoria 

Z czasem, gdy oswoję rodzinę z nowym towarzyszem, będę chciała drugą świneczkę. Wiem, że na początek lepiej jest zaadoptować dwie świnki, choć mam dwa małe psiaki i głównie z nimi chciała bym zapoznać świnkę, bo wiem że na pewno będą, zaskoczone na widok nowego domownika. Po za tym mój mąż nie jest przekonany do świnek, ponieważ kiedyś ktoś w jego rodzinie miał małego rozrabiaka i pozostawił taki uraz, że wszystkie mierzą jedną miarą, chcę go przekonać, że się myli :)Troszkę o mnie, można poczytać na wątku " zaadoptuję świnkę " Oczywiście po wizycie PAD
 Z czasem, gdy oswoję rodzinę z nowym towarzyszem, będę chciała drugą świneczkę. Wiem, że na początek lepiej jest zaadoptować dwie świnki, choć mam dwa małe psiaki i głównie z nimi chciała bym zapoznać świnkę, bo wiem że na pewno będą, zaskoczone na widok nowego domownika. Po za tym mój mąż nie jest przekonany do świnek, ponieważ kiedyś ktoś w jego rodzinie miał małego rozrabiaka i pozostawił taki uraz, że wszystkie mierzą jedną miarą, chcę go przekonać, że się myli :)Troszkę o mnie, można poczytać na wątku " zaadoptuję świnkę " Oczywiście po wizycie PAD  Posiadam dużą klatkę ferplast Rabitt 100 I wszelakie akcesoria
 Posiadam dużą klatkę ferplast Rabitt 100 I wszelakie akcesoria 
- Skiti
- Miejscowość: Grudziądz
- Kontakt:
Czy Kazia jest bardzo proludzka?  Wywala nóżki i nie ucieka przed człowiekiem?
 Wywala nóżki i nie ucieka przed człowiekiem?  Tak pytam z ciekawości
 Tak pytam z ciekawości 

Wywala nóżki i nie ucieka przed człowiekiem?
 Wywala nóżki i nie ucieka przed człowiekiem?  Tak pytam z ciekawości
 Tak pytam z ciekawości 
- 

Marta_K
Tak, jest bardzo proludzka, ale przy tym humorzasta i podchodzi ale jak zrobisz coś nie po jej myśli to od razu z zębów 

- Skiti
- Kontakt:
Kurczę... jak fajnie  I że ona jeszcze domku nie znalazła!
 I że ona jeszcze domku nie znalazła!

I że ona jeszcze domku nie znalazła!
 I że ona jeszcze domku nie znalazła!- Skiti
- Kontakt:
Re: Kazia vel Kiki [Poznań] rezerwacja dla Skiti :)
Nie "wyczymałam" Kikulinko i Cię zarezerwowałam!   Załatwiamy transport... Oby się udało coś sensownego wyczaić
 Załatwiamy transport... Oby się udało coś sensownego wyczaić  

A Martusi dziękuję za to, że zgodziła się wydać mi słodką, niesamowitą i idealną Kazię taką to ze świecą szukać, dlatego nie mogłam postąpić inaczej. Oby prosiaki się zaakceptowały.
 taką to ze świecą szukać, dlatego nie mogłam postąpić inaczej. Oby prosiaki się zaakceptowały.

A Martusi dziękuję za to, że zgodziła się wydać mi słodką, niesamowitą i idealną Kazię
 taką to ze świecą szukać, dlatego nie mogłam postąpić inaczej. Oby prosiaki się zaakceptowały.
 taką to ze świecą szukać, dlatego nie mogłam postąpić inaczej. Oby prosiaki się zaakceptowały.- Skiti
- Kontakt:
Ile waży Kazia? Wygląda na sporą świnkę, a Skiti lubi duże 

- 

Marta_K
trochę ponad kilogram 1030-1040 gram 

- Skiti
- Kontakt:
No to ładnie, lecz nie idealnie! Powinna mieć z 1500  Nie, no żartuję oczywiście. Wtedy nie mogłaby chodzić i by się turlała
 Nie, no żartuję oczywiście. Wtedy nie mogłaby chodzić i by się turlała  Kochane niebożątko <3 Bym sobie przytuliła te kilogramowe sadełko.
 Kochane niebożątko <3 Bym sobie przytuliła te kilogramowe sadełko.

Nie, no żartuję oczywiście. Wtedy nie mogłaby chodzić i by się turlała
 Nie, no żartuję oczywiście. Wtedy nie mogłaby chodzić i by się turlała  Kochane niebożątko <3 Bym sobie przytuliła te kilogramowe sadełko.
 Kochane niebożątko <3 Bym sobie przytuliła te kilogramowe sadełko.