nie mam miejsca na taka

Moderator: pastuszek
12 ja mam z chłopakami, anuleczka ma jeszcze inneFoggy pisze:DWANAŚCIE!Po co kupować drogą torebkę czy buty, zróbmy kolekcję drybedów!
kleymore pisze:12 ja mam z chłopakami, anuleczka ma jeszcze inneFoggy pisze:DWANAŚCIE!Po co kupować drogą torebkę czy buty, zróbmy kolekcję drybedów!
Tak się składa, że nie mam samochodu, a i na prawo jazdy mnie nie staćFoggy pisze:kleymore pisze:12 ja mam z chłopakami, anuleczka ma jeszcze inne ::augh:Foggy pisze:DWANAŚCIE! Po co kupować drogą torebkę czy buty, zróbmy kolekcję drybedów!
To może powinnam napisać "zamiast samochodu"
... od jednego u mnie się zaczęłoMaja1983 pisze:Ja mam jeden od ciebie kochana anuleczkood czegoś trzeba zacząć swoja kolekcje
apetyt rośnie w miarę jedzenia hihihiAndzia pisze:spora kolekcja
nie mam miejsca na taka
Foggy nie mogę mieć o jeden więcej, bo jestem przesądna hahahha chyba, że od razu o dwaFoggy pisze:DWANAŚCIE!Po co kupować drogą torebkę czy buty, zróbmy kolekcję drybedów!
Ostatnio zamawiam w sklepie internetowym w Opolu,wszystko dla jeżyMaja1983 pisze:Kochana a gdzie wy zamawiacie te dry bedy i w jakim rozmiarze?![]()
Moja klatka setka ma 50 cm szerokości a dry bed jest na całą jej długośc, więc po obcięciu na pół, mam dokładnie tyle ile potrzebujeMaja1983 pisze:tego dry bedu starczy ci do klatki 100 x2?a jakiś link dostane moja droga?
a czym się sugerować przy wyborze dry bedu?