Ryan*, Lewis*, Alfie, Angelo*, Diablo, Shimmer* & kosze

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Zaffiro

Re: Ryan, Lewis, Alfie, Angelo & Shimmer (chomiczek)

Post autor: Zaffiro »

Też wychodzisz z założenia, że starość nie radość? :laugh:
ANYA

Post autor: ANYA »

Maja1983 pisze:Też wychodzisz z założenia, że starość nie radość? :laugh:
Nie, myslalam, ze jak bede stara to bede miala wiecej czasu na imprezy, bo przeciez male dzieci mi juz nie placza w domu a tu zdziwienie. No dlaczego sie przeziebilam? Chyba musze sie cieplej ubierac. Od teraz chodze na imprezy w kozuchu :laugh:

EDIT: siedze przy kompie I slysze chrupanie za mna. Patrze a Ryan wyjal ogryzke od jablka ze smieci a Lewis salate :o biedne zaglodzone swinki musza szukac jedzenia w smieciach. A dopiero dalam im pomidorki I marchewki.
Ostatnio zmieniony 22 paź 2014, 13:40 przez ANYA, łącznie zmieniany 1 raz.
Zaffiro

Ja to się nawet do picia alkoholu nie nadaje bo potem umieram :laugh: kiedyś jakoś tak lepiej wchodziło, a teraz jedno piwko i więcej lepiej nie :laugh:
ANYA

Maju jak nie chcesz miec kaca to sprobuj wypic Bacardii z coca cola. Moge wypic duzo tego a I tak bede sie dobrze czula na drugi dzien :D A jak za szybko sie upijasz to zjedz cos porzadnego wczesniej a potem pij :D
Zaffiro

Dzięki za dobre rady :D chętnie skorzystam jak zajdzie taka potrzeba :D a to bacardi to co to? ;)
ANYA

Maja1983 pisze:Dzięki za dobre rady :D chętnie skorzystam jak zajdzie taka potrzeba :D a to bacardi to co to? ;)
Bacardi to bialy rum. Jedyny trunek po ktorym nie mam kaca.
Obrazek

Mam jeszcze w lodowce wiec mozesz wpasc :D
Zaffiro

Już żałuję, że nie istnieje coś takiego jak teleportacja :D dobrze by było nieco się rozgrzać w tą paskudną pogode :D
ANYA

Maja1983 pisze:Już żałuję, że nie istnieje coś takiego jak teleportacja :D dobrze by było nieco się rozgrzać w tą paskudną pogode :D
Tez marze o teleportacji bo spakowalabym to Bacardi do torebki I wybralabym sie do cieplych krajow. Na noc moge wrocic do domu. A ja nawet nie moge sobie wypic tej resztki Bacardi to biore leki, wiec wlaczylam ogrzewanie.
Zaffiro

u mnie też ogrzewanie :D a na to Bacardii chętnie męża namówię :D tak spróbować co to za trunek ;)
ANYA

Jak nie bedzie Ci smakowalo z cola to mozesz sprobowac moj przepis na koktail:
*Bacardi
*sok pinacolada (lub cos z ananasem I kokosem)
*sok pomaranczowy
*sok zurawinowy
*swieze pomarancze w plasterkach
*limonka
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”