Muszę się pochwalić, mi udało się złapać Snoopy'ego:Rozetka pisze:Ja na zewa poluję ale z marnym skutkiem
Grupa AA czyli Agatka i Antosia... Dwie świnki skinny :P
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Grupa AA, czyli Aishka i Agatka.
gds pisze:Muszę się pochwalić, mi udało się złapać Snoopy'ego:Rozetka pisze:Ja na zewa poluję ale z marnym skutkiem
Ale boskie zdjęcia

To się nazywa drybedomaniaanuleczka pisze: Dzisiaj zamówiłam dry bed żyrafe, chyba mnie pogięło

Dziewczyny są cudowne.
... ziewy świnek są cudowne
... dowiedziałam się, że samiczki już nie ma w zoologu. Podobno wzięła ja ekspedientka ze sklepu
Oby się nie okazało, że wzięli ją do jakiegoś samczyka na jakiś czas, bo wielka strata oddać za darmo nie mając z tego żadnego biznesu
Ostatnio miałam wrazenie, jakby chcieli mi zaproponować krycie, ale wyprzedziłam ich słowa, i powiedziałam, że Lakuś idzie pod nóż w najbliższym czasie. Mina właścicielki zoologa bezcenna
Ja to zawsze sobie muszę wymyślić jakieś paskudne zakończenie

... dowiedziałam się, że samiczki już nie ma w zoologu. Podobno wzięła ja ekspedientka ze sklepu

Oby się nie okazało, że wzięli ją do jakiegoś samczyka na jakiś czas, bo wielka strata oddać za darmo nie mając z tego żadnego biznesu

Ja to zawsze sobie muszę wymyślić jakieś paskudne zakończenie

Mam jakieś dziwne przeczucie, że ta sytuacja nauczy ich tylko i wyłącznie rozmnażania świnek u siebie, żeby w hurtowni nie trzeba było płacić...
Niestety w jednym ze sklepów u mnie dwie piękne skinki były razem trzymane i raczej nie był to przypadek bo zamiast oddzielić samce od samic to oddzielili samca z samicą skinny i dali razem do innej klatki
Nasz Lakuś właśnie był z takiego połączenia, brat z siostrą w jednej klatce plus królikinana81 pisze:Niestety w jednym ze sklepów u mnie dwie piękne skinki były razem trzymane i raczej nie był to przypadek bo zamiast oddzielić samce od samic to oddzielili samca z samicą skinny i dali razem do innej klatki

Na pewno coś kombinują

Już ja ich znam...