Poleciałam za polarkami, ale w moim sklepie nie było ich w ogóle
  Poleciałam za polarkami, ale w moim sklepie nie było ich w ogóle   Jutro polece za nimi do centrum może tam mi sie uda je chociaż zobaczyć
  Jutro polece za nimi do centrum może tam mi sie uda je chociaż zobaczyć  
Moderator: pastuszek
 Poleciałam za polarkami, ale w moim sklepie nie było ich w ogóle
  Poleciałam za polarkami, ale w moim sklepie nie było ich w ogóle   Jutro polece za nimi do centrum może tam mi sie uda je chociaż zobaczyć
są jeszcze zielone kominki i czarne i czapki czerwoneanuleczka pisze:oglądałam tą sowe w biedronce, ale Twoja jakaś taka większa się wydaje na zdjęciachPoleciałam za polarkami, ale w moim sklepie nie było ich w ogóle

całkiem fajnie się prezentują, ale mój sklep to jakoś taki niemrawy
  całkiem fajnie się prezentują, ale mój sklep to jakoś taki niemrawy  Nigdy potrzebnych rzeczy nie zamawiają. Nic nie myślą o zwierzętach tzn o dzieciach
 Nigdy potrzebnych rzeczy nie zamawiają. Nic nie myślą o zwierzętach tzn o dzieciach   Mieli tylko nocniki...
 Mieli tylko nocniki...  
w sumie te polarki to raczej tez dla dzieci soManuleczka pisze:Na stronce z biedronki oglądałamcałkiem fajnie się prezentują, ale mój sklep to jakoś taki niemrawy
Nigdy potrzebnych rzeczy nie zamawiają. Nic nie myślą o zwierzętach tzn o dzieciach
Mieli tylko nocniki...

a świnki się kompletnie nie przejmują
 a świnki się kompletnie nie przejmują 
 Czemu mi się tak te sowy podobają?!
  Czemu mi się tak te sowy podobają?!   Piękna!
 Piękna! Jolko, przyznaj, ile ile kilosów żareła na tydzień?
  Jolko, przyznaj, ile ile kilosów żareła na tydzień?   

w czwartek zrobię sesję Myszki -))Foggy pisze:Sowa!Czemu mi się tak te sowy podobają?!
Piękna!
Patrzę na zdjęcia "obiadowe" dziewczyn i stwierdzam, że wcale tak moich nie pasęJolko, przyznaj, ile ile kilosów żareła na tydzień?

Więcej Myszki, mało, mało!

oj padaeffcien pisze:O kurczę, będę musiała przejechać się do Reala.
Człowiekowi na łeb pada, żeby za kocami dla świnek po mieście jeździł.

Dla nie to prawidłowy porządek umysłu
  Dla nie to prawidłowy porządek umysłu