Filip♥Kofi♥Bianka♥Klementyśka♥Pepa♥Jagoda♥Gloria♥Snowy♥
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Filipek&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka
Dopiero teraz jak zobaczyłam zdjęcia Filipka i Kofi przypomniał mi się stary wątek, piękne rozświninie tu nastąpiło:) 

Jak ktoś mi mówi, że nie kocha tych przesłodkich łysych zezolków to się gotuję
Są przeboskie, zazdroszczę zazdroszczę i jeszcze raz zazdroszczę

Są przeboskie, zazdroszczę zazdroszczę i jeszcze raz zazdroszczę

Natasza pisze:Golasy wieczorem, udało mi się uchwycić Jagódkę, przed chwilą zasnęła na ręce, słodkości łyse![]()
Koniec
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Anya ma takie rozwiązanie w klatce Ryana i Lewisa- podejrzyj. Na piętro prowadzi trójkątny hamak.Foggy pisze: Hm... Zaciekawilaś mnie tymi hamaczkami jako droga wstępu na pięterko - powiesz coś więcej?
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

Jaka sesja śliczna.
Oglądam zdjęcia razem z córcią a ona mówi
"Jak pojedziemy w piątek do cioci na farmę to zobaczę czym się te świnki różnią od chlewowych. Nosy na pewno są inne ale stopy to nie jestem pewna. "
Oj będzie wesoły weekend. Jak nam się poszczęści to zobaczymy małe świneczki. ciocia mówiła że maja się świnki 25 urodzić
Oglądam zdjęcia razem z córcią a ona mówi
"Jak pojedziemy w piątek do cioci na farmę to zobaczę czym się te świnki różnią od chlewowych. Nosy na pewno są inne ale stopy to nie jestem pewna. "
Oj będzie wesoły weekend. Jak nam się poszczęści to zobaczymy małe świneczki. ciocia mówiła że maja się świnki 25 urodzić

- Natasza
- Miejscowość: Opolskie
- Kontakt:
Rozetko to extra, fajnie że macie taką możliwość strasznie zazdroszczę , uwielbiam pracę w gospodarce przy zwierzętach ale niestety miastowa jestem
a z rodziny tez nikt nie ma takich zwierzaków. To udanego weekendu
i zdaj relacje albo nawet jakieś fotki 

Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Na pewno będą zdjęcia.
Byłam już przy dwóch porodach świnkowych u cioci. Trzeba od razu zabierać świnki od maciory i do kosza pod lampę dawać bo by mogła przywieść.
Po cichu liczę że tym razem też będzie to szczęście być przy porodzie. Małe prosięta są takie śliczne.
Byłam już przy dwóch porodach świnkowych u cioci. Trzeba od razu zabierać świnki od maciory i do kosza pod lampę dawać bo by mogła przywieść.
Po cichu liczę że tym razem też będzie to szczęście być przy porodzie. Małe prosięta są takie śliczne.

- Natasza
- Kontakt:
To prawda i mają takie piękne uszątka 

Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Uszka i ogonki są śliczne. Takie morskie skiny tylko inny nos i nóżki 

- Natasza
- Kontakt:
córcia jest udana