Gangsterzy Szkatuły [*]

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
dalidaa

Re: Gangsterzy Szkatuły ♀

Post autor: dalidaa »

Dzima pisze: Czy ze mną jest coś nie halo? Najbardziej na świecie kocham samolubne świnie - przytulaki są fajne, ale mam ogrooomną słabość do wredot :redface:

Witam w klubie :D mój Kiwik też do "zwyczajnych" nie należy, a kocham go bardzo gryzonia jednego!

Super masz futrzaki! :buzki:
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Demonica ma ruję :twisted: dlatego Żyleta i Zula ratują się kolankowaniem :laugh:
Natasza pisze:Jakie słodziachne zdjęcia , przejrzałam i nadrobiłam zaległości :jupi:
Pierwszy post jest zawsze zedytowany, żeby na bieżąco było wiadomo kto tu mieszka :szczerbaty:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Szkatuła wygląda jak anioł na kolankach :szczerbaty: gdybym jej nie znała to nie powiedziałabym, że jest taka wredna :lol: później obejrzę filmy bo teraz siedzę na telefonie ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Już obejrzałam :szczerbaty: Jaka orgia na drugim filmiku :ups: Moim grubasom już się nie chce tak tańcować...Jak mają rujkę to trochę poturkoczą, jak koleżanka się nawinie to pokręcą trochę zadkiem i koniec :idontknow:
Obrazek
Foggy

Post autor: Foggy »

martuś pisze:Już obejrzałam :szczerbaty: Jaka orgia na drugim filmiku :ups: Moim grubasom już się nie chce tak tańcować...Jak mają rujkę to trochę poturkoczą, jak koleżanka się nawinie to pokręcą trochę zadkiem i koniec :idontknow:
A podobno grubość i starość też radość :szczerbaty:
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

Muszę się wam pochwalić! Mam pracę!! :yahoo: :yahoo: W końcu... tyle czekania, załatwiania, wychu???*@nia przez urząd pracy....dziś byłam pierwszy dzień-fajnie, robię wszystko i nic. Firma się remontuje i rozbudowuje, magazyn od podstaw układam...już ja im tak wszystko ułożę, żeby nic beze mnie nie znaleźli :twisted:
I to za godne pieniądze Obrazek
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
Natasza
Miejscowość: Opolskie
Kontakt:

Post autor: Natasza »

Oj zazdroszczę ja robię w sieciówce od początku studiów, teraz szukam na przedstawiciela farmaceutycznego bo kasa jest żenująca. Fajnie jak sie robi w miare co sie lubi . . .
To cóż Ci można życzyć ? wypasionego magazynu :yahoo:
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Awatar użytkownika
Natasza
Kontakt:

Kochana a skąd masz ta wypasioną norkę w panterkę ??
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

Panterę i zebrę mam od elki_w uszyła mi na zamówienie, bo takie sobie wy-ma-rzy-łam 8-)
Masz: http://pimpmypiggy.homestead.com/crashpads.html pozachwycaj się jak ja :buzki:
Ostatnio zmieniony 20 paź 2014, 19:36 przez Dzima, łącznie zmieniany 1 raz.
Pyrka
Awatar użytkownika
Natasza
Kontakt:

O ja! muszę mieć wzorki w tygryska , ale cudowności !
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”