Składa się łatwo

Moderator: pastuszek
tak to jest z tymi psiakamiNejvii pisze:Bluza Twojego R wygląda dokładnie tak jak wszystkie moje ciuchy. Husky w domu i w ciągu 7 lat nie kupiłam nic czarnego/ciemnego. ;d
Zakradam się tu do Was od kiedy wróciłaś i podziwiam. Aż zazdroszczę całego stadka!Mam nadzieję, że z naszymi maluchami też się tak wszystko pomyślnie poukłada.
a możesz dac linka na ten sklepNatasza pisze:Tak ten sklep jest w Opolu on jest internetowy ale ja mam do nich blisko to zawsze mam odbiór osobisty, a przesyłki mają bardzo tanio. Sklep wszystko dla świnki morskiej , skontaktuj się z nimi bo obecnie nie mają ich wystawionych i dogadaj się z nimibo na pewno są na stanie może mogliby wystawić.
Składa się łatwokratka + kratka i łącznik
jak lego
wiem coś na ten tematNatasza pisze:tak to jest z tymi psiakamiNejvii pisze:Bluza Twojego R wygląda dokładnie tak jak wszystkie moje ciuchy. Husky w domu i w ciągu 7 lat nie kupiłam nic czarnego/ciemnego. ;d
cieszę się że maluchy sie podobają ale mogłyby być cholerki bardziej łaciate są przekochane !
Prosimy o jakieś konkretne namiary na sklep/kratki.Natasza pisze:Ja je nazywam Cavy cages bo technika montażu ta sama, a te mi się bardziej podobają niż te kraty jak w schroniskuja je kupiłam w sklepie internetowym dla świnek, i teraz będę domawiać. A okres wytwarzania plemników u samca po kastracji to max 6 tyg, więc jeszcze ponad 5 tyg. I potem będziemy łączyć.
U nas też!anuleczka pisze:wiem coś na ten tematNatasza pisze:tak to jest z tymi psiakamiNejvii pisze:Bluza Twojego R wygląda dokładnie tak jak wszystkie moje ciuchy. Husky w domu i w ciągu 7 lat nie kupiłam nic czarnego/ciemnego. ;d
cieszę się że maluchy sie podobają ale mogłyby być cholerki bardziej łaciate są przekochane !
![]()
Dzisiaj się dowiedziałam, że szykuje się u mnie dopsienie heheheh