Grupa AA czyli Agatka i Antosia... Dwie świnki skinny :P

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Natasza
Miejscowość: Opolskie
Kontakt:

Re: Grupa AA, czyli Aishka i Agatka.

Post autor: Natasza »

Dziewczyny ten sklep w Opolu to ja polecam zawsze tam robię zakupy =] z odbiorem osobistym, mają tam też inne drybedy także polecam a sklep to WSZYSTKO DLA ŚWINKI MORSKIEJ COM to są ci z Opola a sklep dla jeży ma ktoś od nich z rodziny i w sumie tam w jeżach jest większy wybór jeśli chodzi o legowiska bo Ci też je mają ale jeszcze nie na stronie :)

Może i ja się dorobię drybedów kiedyś ;)
No to niezła niespodzianka od męża ! tez chce zobaczyc ten film
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Foggy

Post autor: Foggy »

Czemu tak daleko to Opole? ;)

Aniu, cieszę się, teraz ładnie Agacia przytyje i ze zmartwień nie będzie śladu :buzki:

Ja na razie też jestem na poziomie "może kiedyś się dorobię" :nie_powiem: :idontknow:
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

A czym się różni vetbed od drybedu? :think: od tego oryginalnego w te łapki. To jakaś różnica z tym białym a zielonym spodem/gumą?
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
anuleczka

Post autor: anuleczka »

Dzima pisze:A czym się różni vetbed od drybedu? :think: od tego oryginalnego w te łapki. To jakaś różnica z tym białym a zielonym spodem/gumą?
Dzima ... ja miałam bordowy na zielonym spodzie, i owszem on szybciej schnie ale przez to, że nie ma pod spodem tej gumy to czasami się fałdował jak świnka przebiegła. Wiesz co mam na myśli? taki niestabilny :roll: Osobiście wole te podgumowane. Cena takiego dużego dry bedu z przesyłką wyniosła mnie 80 zł z hakiem ;) on jest dłuższy niż 75 cm. Mam na całą długość klatki 100 cm :)

Foggy mam nadzieję, że to był taki chwilowy spadek u Agatki a jeśli chodzi o ten sklep to oni wysyłają pocztą w ciągu h... :buzki:
kleymore
Miejscowość: Zabrze
Kontakt:

Post autor: kleymore »

coś nieprawdopodobnego 8-) mam taki sam dry bed :neener:
anuleczka

jakie żwawe te moje baby :mrgreen: filmik...
http://youtu.be/gsZJGGfkFJg
Awatar użytkownika
Natasza
Miejscowość: Opolskie
Kontakt:

Post autor: Natasza »

łobuzują golaski :buzki:
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Zaffiro

Post autor: Zaffiro »

Pasuje im dry bed w kropeczki :D a i widzę, że przemeblowanie musiały zrobić osobiście :laugh:
gds

Post autor: gds »

Słodkości!

U Chrumka i Snopiacza jakaś depresja nostalgia..
Tylko papryka, pietruszka, siku, kupa i spać:)
anuleczka

poranek dziewczynek :102: Wróciły do starej karmy :shock: bo nie jadły cc. Waga Aishki się unormowała i stoi w miejscu 900 g. Dodaje płatki do jedzenia ale nie ukrywam jest pod moją obserwacją. Myśle, że obie schudną bo Aishka dostała rujki i podrywa spokojną Agatke...
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”