Mamy możliwość zorganizowania stoiska i promowania SPŚM na Międzynarodowej Wystawie Kotów Rasowych,
która odbędzie się w poznańskiej Arenie w dniach 8-9 listopada 2014 roku.
Organizatorem wystawy jest Klub Miłośników Kotów Rasowych: http://felisposnania.eu/wystawy.php
Mamy własne stoisko - lada i krzesła (krzesła do pobrania u kierownika Areny).
Potrzebujemy ochotników do siedzenia na stoisku.
Godziny: 10:00 - 17:00, sobota i niedziela.
Osoby siedzące na stoisku nie płacą za wejście.
Będą miały ostemplowane nadgarstki, aby swobodnie mogły wchodzić i wychodzić z sali wyznaczonymi wejściami A i B.
Będziemy się reklamować: rozdawanie ulotek, wizytówek, plakatów.
Możemy również sprzedawać nasze gadżety oraz zbierać pieniądze do puszki.
Reklama i sprzedaż gadżetów tylko w wyznaczonym miejscu. Nie możemy się z tym przemieszczać.
Wszystkie zainteresowane osoby proszę o wpisywanie się do wątku.
Osoby, które wyraziły chęć pomocy:
Dzima - sobota i niedziela (cały dzień)
stysia5 - sobota i niedziela (parę godzin)
Nejvii - niedziela
Marta_K - sobota
patic6 - sobota (cały dzień), niedziela (godzinka, może dwie)
lovelymary - niedziela po 13:00 (ale nie na pewno)
Wystawa Kotów Rasowych w Arena Poznań - 8-9.11.2014
Moderator: porcella
Regulamin forum
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
Wystawa Kotów Rasowych w Arena Poznań - 8-9.11.2014
Ostatnio zmieniony 01 lis 2014, 18:30 przez Gosława, łącznie zmieniany 9 razy.
Re: Wystawa Kotów Rasowych w Arena Poznań - 8-9.11.2014
Ja bym chciała bardzo pomoc ale będę na innym tam stoisku. Ale napewno do puszeczki coś wrzuce
Hej, moge posiedziec, jednak nie mam jeszcze w pracy grafiku na listopad. Odezwe sie gdy bede wiedziala dokladnie w ktory dzien I w jakich godzinach moge sie zjawic.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Ja udostępniam swoją osobę na te dni nie mam wtedy weekendu zjazdowego w szkole, więc mi pasuje.
Dobrze byłoby gdyby ktoś ze stowarzyszenia też wyraził chęć posiedzenia
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Dzięki wielkieDzima pisze:Ja udostępniam swoją osobę na te dni nie mam wtedy weekendu zjazdowego w szkole, więc mi pasuje.
Ktoś ze stowarzyszenie koniecznie musi być na stoisku. Kochani
Jeszcze info organizacyjne:
Osoby siedzące na stoisku nie płacą za wejście. Będą miały ostemplowane nadgarstki, aby swobodnie mogły wchodzić i wychodzić z sali wyznaczonymi wejściami A i B.
Reklama i sprzedaż gadżetów tylko w wyznaczonym miejscu. Nie możemy się z tym przemieszczać - żeby ktoś nie wpadł na pomysł i nie latał z puszką po ludziach.
Osoby siedzące na stoisku nie płacą za wejście. Będą miały ostemplowane nadgarstki, aby swobodnie mogły wchodzić i wychodzić z sali wyznaczonymi wejściami A i B.
Reklama i sprzedaż gadżetów tylko w wyznaczonym miejscu. Nie możemy się z tym przemieszczać - żeby ktoś nie wpadł na pomysł i nie latał z puszką po ludziach.
9 listopada mam absolutorium, ale 8 na 100% będę! Czy na stoisku mogą być zwierzaki, tymczaski na przykład? w zeszłym roku widziałam, że fretki miały swoich przedstawicieli
btw, mieszkam przy samej Arenie, więc służę pomocą gdyby trzeba było coś przechować, podrzucić itp. (i zapraszam świnkolubków na kawę w sobotę ).
btw, mieszkam przy samej Arenie, więc służę pomocą gdyby trzeba było coś przechować, podrzucić itp. (i zapraszam świnkolubków na kawę w sobotę ).
Ja również służę pomocą, dostosuję się co do dnia i godzin. Chętnie mogę wziąć też ze sobą moje adopciaki
Na stoisku mogą być świnki.patic6 pisze:9 listopada mam absolutorium, ale 8 na 100% będę! Czy na stoisku mogą być zwierzaki, tymczaski na przykład? w zeszłym roku widziałam, że fretki miały swoich przedstawicieli
Ale musimy być przez dwa dni.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Czyli brakuje kogoś ze Stowarzyszenia na 9.11? No dalej ludzie, kto tam jest z Poznania
Pyrka