Filip♥Kofi♥Bianka♥Klementyśka♥Pepa♥Jagoda♥Gloria♥Snowy♥

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Natasza
Miejscowość: Opolskie
Kontakt:

Re: Filipek&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka

Post autor: Natasza »

Foggy oj rosną , niedawno wyglądały jak małe słoniki a teraz to prawdziwe tuczniczki :love:
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Foggy

Post autor: Foggy »

Mały słonik waży około setki, tyle że kilogramów :102: To niedaleko im już... :lol:

Nie dziwię się, że Peppa lubi w tym hamaczku się chować - jest rewelacyjnie wymyślony. W sumie przypomina taką czapkę zimową eskimoskę... Kurczę, świetny pomysł... <załapała wenę> :mrgreen:

A gdzie moja Jagódka najsłodsze dziecię? :love:
Awatar użytkownika
Natasza
Kontakt:

Foggy ten hamak to jest poszewka na poduszkę taka cieplusia , przekroiłam ją na pół i mam dwa takie kwadraty i taki jden kwadracik zginam w trójkąt robie dziurki na rogach i przyczepiam :) i wtedy jest wejście. A Jagódka najsłodsze dziecię to łaciata parówa która na wszystkich zęby wystawia a potem ucieka , ona ostatnio dorwała miejscówkę Peppy w hamaku i tam się rządziła :szczerbaty:
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
anuleczka

Post autor: anuleczka »

to jest tylko przedsmak tego co Cię w przyszłości czeka :think: ale jest szansa, że jak Filip do nich dołączy to zrobi porządek z babami :D Gdzieś tam czytałam, że jak jest większe stado bab, to wystarczy kastrata wsadzić i porządek murowany :D A Ty Nataszko jesteś szczęściara i napewno w Twoim stadzie się to sprawdzi :buzki:
Awatar użytkownika
Natasza
Kontakt:

Najwyżej przedzielę wybieg ;) ale muszą się dogadać bo to siostry i ja im tak rozkazuje :lol:
Filip wczoraj prawie cały dzień był bez kołnierza i leżał ze mną i spał i w ogóle było słodko ... wieczorem na noc mu zakładam daje mu ciumka w nosek a ten mnie CHAPS ! w nos za karę za kołnierz :neener:
anuleczka

Post autor: anuleczka »

haha a widzisz, już wiedział co go czeka :lol: a moja Agatka waży 918g :roll: Jeszcze dzisiaj staram się być spokojna...
Awatar użytkownika
Natasza
Kontakt:

Oj co ta Agatka tak chudnie :think:
Ja dzisiaj może skończę o 15 to posiedzę z Ptysiem.
Zaffiro

Post autor: Zaffiro »

Ja też się ze siostrami czasami tłukłam w dzieciństwie także normalka :laugh:
Foggy

Post autor: Foggy »

Natasza pisze:Foggy ten hamak to jest poszewka na poduszkę taka cieplusia , przekroiłam ją na pół i mam dwa takie kwadraty i taki jden kwadracik zginam w trójkąt robie dziurki na rogach i przyczepiam :) i wtedy jest wejście. A Jagódka najsłodsze dziecię to łaciata parówa która na wszystkich zęby wystawia a potem ucieka , ona ostatnio dorwała miejscówkę Peppy w hamaku i tam się rządziła :szczerbaty:
Dzisiaj robię remanent i szukam ciepłej poszewki! Dzięki Ci dobra kobieto :buzki:

Jagódka parówa :lol: Też pieścidupka po tatuśku?
Awatar użytkownika
Natasza
Kontakt:

Chyba najmniej chętna na ręce z nich wszystkich taki mały szatan :szczerbaty:
A tutaj kilka zdjęć a filmik się ładuje :buzki:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”