No to nie źle...Laraine pisze:Według prasy tak, ja tam nie wiem, nie oglądam tegodominika_b pisze:To w Modzie na sukces ktoś zmartwychstał?Laraine pisze:Czyli Ludmiła nie zmartwychwstanie? Co za ulga, już się bałam, że kroi nam się coś na wzór Mody na sukces...
SuperTV pisze:Umrze po raz trzeci?!
Hunter Tylo, grająca Taylor, jest trzecią gwiazdą "Mody na sukces", która w ciągu ostatniego roku rozstaje się z serialem. Przypominamy, że w produkcji nie ma już Susan Flannery i Ronna Mossa. [...] Ostatni odcinek z jej udziałem został wyemitowany w Stanach Zjednoczonych na początku lipca. Jeżeli scenarzyści zdecydują się uśmiercić Taylor, będzie to już jej... trzeci zgon w historii serialu!
Fani seriali ;)
Moderatorzy: Panna Fiu Fiu, Dzima, kakazuma
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
dominika_b
Re: Fani seriali ;)
Ostatnio zmieniony 23 sie 2013, 11:16 przez dominika_b, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Laraine
Dla fanów pierwszej miłości: Marysia dowie się o zdradzie Huberta. Sandra postanowi wyjechać z Wrocławia. Marysia i Hubert dadzą sobie jeszcze jedną szansę. Majka będzie podejrzewać, że jest w ciąży z Hubertem. Do Wrocławia wróci Sandra. Okaże się, że to ona jest w ciąży z Hubertem.
-
dominika_b
O jeeeeeeeeeeja, wkurza mnie już ta para..Laraine pisze:Dla fanów pierwszej miłości: Marysia dowie się o zdradzie Huberta. Sandra postanowi wyjechać z Wrocławia. Marysia i Hubert dadzą sobie jeszcze jedną szansę. Majka będzie podejrzewać, że jest w ciąży z Hubertem. Do Wrocławia wróci Sandra. Okaże się, że to ona jest w ciąży z Hubertem.
- Jack Daniel's
- Miejscowość: Częstochowa/Warszawa
- Kontakt:
Ło jaki wątek bym przegapił 
No to tak, teraz bądź w przeszłości oglądałem/oglądam:
- M.A.S.H (za pierwszą serialową operację świnki morskiej <3 )
- Columbo (za osłuchanie w mówionym bardzo niewyraźnie angielskim)
- Miami Vice (za klimat lat '80)
- E.R. (za natchnienie, bo pójścia w LO do klasy biol-chem)
- True Blood (za... 'momenty'
i Skarsgaarda)
- Grey's Anatomy (za to, że kolejny medyczny)
- Californication (weed, whiskey and Wareen Zevon. Lub jak kto woli, za Bukowskiego.)
- Sons of Anarchy (za muzykę i motocyklowy klimat)
- House M.D. ('Do I look like an idiot?')
- Air Crash Investigation (i spin offy, jak np. Seconds from disaster)
- MasterChef (głównie ten z Ramsayem, ale i Australię lubię)
- Prison Break (bo był modny i wszyscy w klasie o tym gadali xD )
Polskich seriali nie oglądam, bo obecnie to głównie dno i 2 km mułu. Poza jednym wyjątkiem. Inteligentnym humorem u Kiepskich nigdy nie wzgardzę
No to tak, teraz bądź w przeszłości oglądałem/oglądam:
- M.A.S.H (za pierwszą serialową operację świnki morskiej <3 )
- Columbo (za osłuchanie w mówionym bardzo niewyraźnie angielskim)
- Miami Vice (za klimat lat '80)
- E.R. (za natchnienie, bo pójścia w LO do klasy biol-chem)
- True Blood (za... 'momenty'
- Grey's Anatomy (za to, że kolejny medyczny)
- Californication (weed, whiskey and Wareen Zevon. Lub jak kto woli, za Bukowskiego.)
- Sons of Anarchy (za muzykę i motocyklowy klimat)
- House M.D. ('Do I look like an idiot?')
- Air Crash Investigation (i spin offy, jak np. Seconds from disaster)
- MasterChef (głównie ten z Ramsayem, ale i Australię lubię)
- Prison Break (bo był modny i wszyscy w klasie o tym gadali xD )
Polskich seriali nie oglądam, bo obecnie to głównie dno i 2 km mułu. Poza jednym wyjątkiem. Inteligentnym humorem u Kiepskich nigdy nie wzgardzę
Podpis usunięty przez administratora.
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Fanką specjalnie nie byłam i nie jestem, bo lubię zapomnieć o terminie, może poza ER., MASH, i niektórymi CSI. No, jeszcze Przystanek Alaska!
Lubię zawiesić bezmyślne oko na zdemoralizowanym Charlie Sheenie, albo na dzielnych kryminalnych marines z NCIS. Polskie były niezłe "Glina" np, ale szybko wyszły. No, pierwsza seria "Przepisu na życie" miała pomysł i werwę, bo te wszystkie "jak mały Jasio wyobraza sobie kancelarię prawniczą" to ratunku!
A, Downton Abbey - oderwać się nie dało rady! Zupełnie nie rozumiem, dlaczego w Polsce jakoś się nie przyjął.
Aktualnie usiłuję nie przegapić na TVP Kultura serialu "Mad Men" (lata 60 w USA, agencja reklamowa, ojojoj!) i na Ale Kino w środy duńskiego (!) serialu "Rząd" - o premierze-kobiecie. Polecam - zupełnie inne spojrzenie na politykę, która, jak się okazuje, jest wszędzie podobna.
Lubię zawiesić bezmyślne oko na zdemoralizowanym Charlie Sheenie, albo na dzielnych kryminalnych marines z NCIS. Polskie były niezłe "Glina" np, ale szybko wyszły. No, pierwsza seria "Przepisu na życie" miała pomysł i werwę, bo te wszystkie "jak mały Jasio wyobraza sobie kancelarię prawniczą" to ratunku!
A, Downton Abbey - oderwać się nie dało rady! Zupełnie nie rozumiem, dlaczego w Polsce jakoś się nie przyjął.
Aktualnie usiłuję nie przegapić na TVP Kultura serialu "Mad Men" (lata 60 w USA, agencja reklamowa, ojojoj!) i na Ale Kino w środy duńskiego (!) serialu "Rząd" - o premierze-kobiecie. Polecam - zupełnie inne spojrzenie na politykę, która, jak się okazuje, jest wszędzie podobna.
- pastuszek
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Ja się nie mogę doczekać 4 sezonuporcella pisze: A, Downton Abbey - oderwać się nie dało rady! Zupełnie nie rozumiem, dlaczego w Polsce jakoś się nie przyjął.
W tv mało oglądam, na tvn Lekarzy i Przepis na życie, seriale tvp2 oglądam od czasu do czasu, bo i tak wystarczy oglądnąć raz na rok, żeby od razu się w nim odnaleźć
Ogólnie od jakiegoś czasu za mój telewizor robi monitor - zresztą zanim się coś w telewizji pojawi jakiś nowy serial, nowy sezon to lata świetlne miną a ja zapomnę co było w poprzednim sezonie
Uwielbiam kryminały
Ostatnio przerabiałam namiętnie Bates motel, Hannibala, Scherlocka, Whitechapel, Luther, Rodzinę Borgiów,Dowton Abbey...Aktualnie przerabiam ekranizacje Agathy Christie Herkulesa Poirota, którego ubóstwiam, zresztą jak i Pannę Marple, która czeka w kolejce
The White Queen zapowiada się interesująco
-
podrik
hm, tvp nie oglądam wcale, ale seriale 'zagramaniczne' na kompie - to tak
Grey's Anatomy
House M.D.
Breaking Bad (z branży
)
The Big Bang Theory (tyż z branży
)
Lie to Me