Filip♥Kofi♥Bianka♥Klementyśka♥Pepa♥Jagoda♥Gloria♥Snowy♥

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
anuleczka

Re: Filipek&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka

Post autor: anuleczka »

a to Filipek w kołnierzu 8-) Nataszka wczoraj mi wysłała zdjęcie z telefonu i dostała kołnierz :D Nasz wet oprócz znakomitych kompetencji też daje całe wyposażenie po zabiegu :buzki:
Obrazek
Awatar użytkownika
Natasza
Miejscowość: Opolskie
Kontakt:

Post autor: Natasza »

Ja tam na świnkach się nie bardzo może znam ale miałam kilka operacji i kołnierzyki używane były przy psach, nie spotkałam się żeby żadnego nie interesowały szwy szczególnie rana która się goi swędzi no i wiadomo ząbki w ruch, może u świnek sprawa ma się różnie ale Filip to kombinator, kręcił się że niby gniazdko sobie układa .... byle by sięgnąć do dupki. Więc u nas kołnierz musi być. Kupiłam szpinak dla Kofisi na układ kostny ;) + tunel dla kota w Netto za 12 zł a na jego końcu sa dwie wiszące piłeczki i świnki mają radochę :) + legowisko / mata duże dla psów za 40 zł środek żółty boki w panterkę fajne i nie drogie. i jakby to powiedzieć . . . na tabletki na gardło już nie starczyło :lol:
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Gustowny kołnierz, a krawata nie było? 8-) :lol:
Natasza pisze: i jakby to powiedzieć . . . na tabletki na gardło już nie starczyło :lol:
Ha ha ha znam ten zakupowy ból :laugh: A fotki będą? albo nakręć film jak szaleją w tunelu. Długi ten tunel? Sztywny?
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
Natasza
Kontakt:

Dzima - średnica 24,5 x 54 cm, z poliestru , podobne w Achuan byty za 35 zł a tu taka niespodzianka :) no to biore !

A co do tego kołnierza to dziwne skoro to zależy od zwierzątka bo skoro wet nie zna zwierzaka , to równie dobrze w drodze do domu może je rozgryźć siedząc w transporterze, ja uważam moim skromnym , niekoniecznie znającym się zdaniem ;) że należy zabezpieczyć przed ewentualnym dobraniem się do szwów , no ale co wet to inaczej.
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Zaffiro

Post autor: Zaffiro »

Ja mam takie samo zdanie co ty Nataszko więc będę mocno obstawać za kołnierzem ;) Będę spokojniejsza :)
Awatar użytkownika
Natasza
Kontakt:

patrząc na fifa wolałabym dmuchać na zimne :) fisiek leży na termoforku ze mną w łózku i giziamy po dupci :)
anuleczka

Natasza pisze:patrząc na fifa wolałabym dmuchać na zimne :) fisiek leży na termoforku ze mną w łózku i giziamy po dupci :)
Nataszko a jak to wygląda z perspektywy samej rany? tak jak u psa czy jakoś mniej widoczne :?: Ja mam psa kastrowanego i kołnierz jak najbardziej był potrzebny :roll: podobno jest to zabieg trudniejszy od psiego, bo trzeba głębiej kopać w środku :ups:
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

Teraz i tak musi czekać chyba 6 tygodni zanim trafi do reszty rodziny. Przed grudniem będziesz miała całą szczęśliwą rodzinkę w jednej wielkiej klatce :102:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
anuleczka

Dzima pisze: Przed grudniem będziesz miała całą szczęśliwą rodzinkę w jednej wielkiej klatce :102:
... ale z tej Nataszki to szczęściara :D a Filip to w czepku urodzony. Nie dosyć, że same baby to Filipek będzie miał swój własny, osobisty harem. Nie mogło by być lepiej 8-) Jeden jedeny syn, a mogły by być w przyszłości bitwy o dziewczyny ...
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

anuleczka pisze: a Filip to w czepku urodzony
Ekhm...w kołnierzu :laugh:
Pyrka
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”