Nie czaję tych chomiczych kolorów ale wszystkie są piękne!
To ludzie chyba w ciemno rezerwują u ciebie chomisie, bo tak szybko już mają domki. Idą dalej do hodowli?
wstawiaj zdjęcia i się nie wygłupiaj może jeszcze świnki pokażesz?
Wstępną rezerwację faktycznie robią w ciemno. Wybierają maluszki przy pierwszych pojedynczych zdjęciach, gdy bąki mają ok 2 tygodnie. Możliwe, że zostanie ze mną Ernest, ale wcale nie cierpię z tego powodu. Z miotu F jest jeszcze kilka wolnych dziewczyn. Jedna pięknota zostaje ze mną.
Ale dlaczego Ernest zostaje? Nie ma rezerwacji czy Ty chcesz go zostawic? Bo wlasnie sie wrocilam o kilka stron zeby zobaczyc jak Ernest wyglada i jest piekny.
Ernest miał rezerwację, ale w jego miejsce idzie inny chomiczek a ja już nie wystawiam Ernesta do sprzedania bo mam nadzieję, że go wykorzystam niecnie w hodowli w przyszłym roku. Jakby ktoś pytał to Enzo jest wolny od dziś, ponieważ osoba, która go zarezerwowała dzis przysłała wiadomość ze adoptowała właśnie innego chomika.
To troszkę podchwytliwe jest niestety. Nie ukrywam, ze blutkom trudniej znaleźć dobry dom niż innym chomikom. Są rzadkością. Może w Europie jest ich sporo ale w Polsce jest naście i wszystkie pochodzą ode mnie. Co za tym idzie, w pierwszej kolejności zgłaszają się do mnie pseudo i czasem już głowa boli od zgadywania kto jest kim w tej bajce.